Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doktor Hanım Alya'yı Gözyaşlarıyla Uğurluyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doktor Hanım Alya’yı Gözyaşlarıyla Uğurluyor!

Tv 8’in en çok izlenen dizilerinden Kırmızı Oda, 13. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Selvi, hamilelik günlerini anlatıyor. Hediye, ikinci seansında annesinin öldüğünü ve sonrasında gerçek annesiyle karşılaşmasını anlatıyor. Alya ise, kliniğe bambaşka biri olarak geliyor. Yurt dışında insan hakları mahkemesinin sınavını kazanan Alya, doktor hanıma veda etmeye geliyor. Doktor hanım ve Tuna, Alya’yı gözyaşlarıyla uğurluyor.

Cuma Dizileri 2020

Doktor Hanım Alya’yı Gözyaşlarıyla Uğurluyor!

Kırmızı Oda dizisinin 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Selvi, oğlundan kliniğe çantalar dolusu pastalar ve börekler yapıp doktor hanıma gönderiyor. Daha sonra seansları başlıyor. Selvi, hamile kaldığını anladıktan sonra çok korkuyor. Kızlar ona destek oluyor. Kocası, Selvi’nin hamile olduğunu öğrendikten sonra onu yine dövüyor. Sonra dua etmesini, bebek erkek olmazsa onu babasının evine göndereceğini söylüyor.

KIRMIZI ODA 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selvi, birer yıl arayla iki erkek evlat dünyaya getiriyor. Daha sonra büyük oğlunu zamansız kaybettiklerini söylüyor. Çocuklar olduktan sonra Selvi’nin kocası küçük kızına kafayı takıyor. Onu erkeklerle gezmekle suçluyor. Kızcağız, liseyi bitirir bitirmez hemen erkek arkadaşıyla evlenip evden kurtuluyor. Büyük kız ise, üniversiteyi kazanıp gidiyor. Selvi’nin kocası büyük kızını da üniversiteye gittiği için siliyor. Onlar gittikten sonra Selvi, yine evde yapayalnız kaldığını anlatıyor.

Hediye, doktor Piraye’ye, annesini kaybettiğini ve onun hakkında konuştuklarından pişman olduğunu dile getiriyor. Asıl adı başka olan Hediye, annesinin ve babasının çocuğu olmadığı için kendisini altı çocuğu olan halalarından evlatlık olarak alıyorlar. Ama daha sonra annesi hamile kalıyor. Babası kalp krizinden ölüyor. Tüm evin yükü yine Hediye’nin üzerine kalıyor. Evlenmeyip, kendisini ailesine adayan Hediye, cenazede gerçek annesiyle karşılaşıyor.

O Hediye’den numarasını isteyip evine davet ediyor. Kuzenlerinin yani öz kardeşlerinin onu merak ettiğini söylüyor. Alya, yeni kıyafetler alıp giyiniyor ve kuaföre gidip saçını yaptırmış bir vaziyette kliniğe geliyor. Doktor hanım ona, başka eve taşınmaya karar verip vermediğini soruyor. Alya’da, insan hakları mahkemesinin sınavına girip kazandığını, bundan sonra yurt dışında yaşayacağını söylüyor. Doktor hanım, onun ilk geldiği günü hatırlıyor. Şimdiki haline bakıp duygulanıyor. Alya, doktor hanımla uzun uzun vedalaşıp gidiyor.

 Kırmızı Oda 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alya’nın Değişimi Doktor Hanımı Duygulandırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler