Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Kimi Öldürecek?

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Kimi Öldürecek?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 13. yeni bölümüyle 30 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Selim, Akın’ı yanına çağırıp, kendisinin bir süre ortalarda olamayacağını söyler. Telaşlanan Akın. ona nereye gittiğini sorar. Selim’de ölmeye gitmediğini, annesinin ve kardeşinin ona emanet olduğunu. ama bunun sadece ikisi arasında kalacağını söyler. Çukur 4. sezon 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çağatay, kimi öldürecek?

Pazartesi Dizileri 2020

Çağatay Kimi Öldürecek?

Çukur 4. sezon 13. bölüm 1. fragmanında; Cumali, tapularını almaya Çağatay’ın yanına gidiyor. O da, tapuları ona vermeyeceğini ama kardeşine vereceğini ama öldükten sonra diyor. Çağatay, Cumali’ye şimdi gidip kardeşleriyle birlikte son kez bir akşam yemeği yemelerini söylüyor. Tüm Çukur’un, Çağatay’ın eline geçtiğini kimseye söyleyemeyen Cumali, ne yapacağını bilemiyor. Çağatay’ın, Cumali’ye ‘Cehennemde görüşürüz’ sözleri akılları karıştırıyor.

İşte Çukur 4. sezon 13. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Namık’tan özür dilemez. Namık ise, Cengiz’e ona güvenip geldiğini onun adamlarına bile söz geçiremediğini söyleyip hakaret eder. Cengiz, Namık’ı bir işaretiyle oracıkta öldürür. Cumali ile Selim, Sefa’nın evine pusu kurduğu sırada, Yamaç arabasının müziğini açıp ağabeylerine işaret verir ve geri döndüğünü haykırır. Sefa. makineli tüfeğiyle her yeri tarar. Ancak, Koçovalı kardeşler onun hakkından gelir.

Bu arada onun elinde olan Fidan’ı kurtarırlar. Fidan’ın her yeri kırık içerisindedir. Cengiz Yamaç’ı, yakalayıp zincirlere bağlar ve Murtaza’dan ona elektrik vermesini ister. Murtaza, bir kaç kere ona elektrik verir. Sonra ona müzik açık dinletir. İşkence bittikten sonra Yamaç, Cengiz ile Çağatay’a 12 milyon dolarlık altınlarının elinde olduğunu, altınları fabrikalarından birine sakladığını fabrikaların çalıştığı bir anda altınların havaya karışacağını söyler.

Bu kadar paraya dayanamayan Cengiz onu serbest bırakır. Yamaç, Cengiz’den aldığı imzalı kağıtla Ogetay’ın yanına gider ve tüm fabrikalarındaki işçilerin maaşlarını ve tazminatlarını ödemesini ister. O da babasıyla konuştuktan sonra kabul eder. Cumali, tefeciyle görüşüp parasını verip tapuları almak için buluşur. Karşısında Çağatay’ı gören Cumali, köşeye sıkışır ve tapuların karşılığında onun abisi Ogetay’ı öldürmeyi kabul eder.

Yamaç, eve akşam yemeğine gider. Abisi Selim ile tartışıyor ve mermisi olmayan bir silahı onun güvenini kazanmak için boynuna dayar. Selim, onu sınavından geçirmiştir. Cumali, Ogetay’ı öldürmek için pusu kurar. Ogetay’ın arabası havaya uçar. Çağatay, onları geriden izler. Adamlarına, Ogetay’ın öldüğünden emin olmalarını ister. O sırada Selim’i hedef alıp ateş eder.

Çukur 4. Sezon 13. Bölümden İlk Sahne Yayınlandı! Selim Ölüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler