Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gediz Şirketi Batırıyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gediz Şirketi Batırıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 30. yeni bölümüyle 30 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yahya, Dudu’yu konağa getirip konuşur. Onun Dudu’ya birlikte olduğunu duyan Feride, durumu çok yadsır. Melek, annesine gelin hamamı yapacaklarını söyler. Nare, düğünden önce gelin hamamına gider. Sancar ile Nare, tartışır. Nare, Sancar’a kendisinin nasıl Akın’a mezar kazdı ise, onunda Menekşe’ye mezar kazmasını ister. Sefirin Kızı 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gediz, şirketi batırıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Gediz Şirketi Batırıyor!

Sefirin Kızı 30. bölüm 2. fragmanında; Düğün öncesi Sancar ile Nare, birbirlerine giriyor. Feride, Menekşe’nin kız mı oğlan mı doğuracağına bakmak istiyor. Sancar, onun bunu nasıl yapacağını anlayamıyor. Gediz, adam tutup hır gür çıkartmalarını istiyor. Nare gelin hamamında iken Kavruk gelip, Gediz’in şirketi batırdığı haberini veriyor.

İşte Sefirin Kızı 30. bölüm 2. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Sahra, ilaç verdiği Nare’yi konuşturmaya çalışır. Ancak, o sürekli Sancar’ın bir bebeği olacağını sayıklar. Kendisine gelen Elvan, hemen ambulansı arayıp kendisiyle birlikte üç kişinin zehirlendiğini söyler. O sırada Nare’nin evinin önünde kavga eden Sancar ile Gediz. ambulans sesiyle irkilir. Evdekilerin zehirlendiklerini duyunca her ikisi de, Nare diye içeri koşar.

Sahra, gelen sağlıkçılara ilk müdahaleyi yaptığını söyleyip kandırıp onları gönderir. Sancar, endişelenip onları hastaneye götürüp kan tahlili yaptırmak ister. Ama Sahra, onu ikna ediyor ve gidip Gediz’le buluşur. Nare, Gediz ile Sahra’yı mekanda görür. Sahra, Nare’yi görünce hemen tavrını değiştirir ve Gediz’in kendisini tehdit etmiş gibi gösterir. Sahra’ya acıyan Nare, onun evinde kalabileceğini söyler.

Menekşe, Sancar’ı kendisine bağlayıp Nare’den ayırmak için büyücülere gider. Büyücü Menekşe’ye, Nare’nin kapısına sürmesi için yağ ve evinin kapısına gömmek için bir muska verir. Ayrıca, Sancar’ın kıyafetine dikmek için bir muska verir. Sancar ile Nare’nin nişanları olur. O sırada kapının önünde olan Menekşe, kapıyı dövüp Sancar’a bir oğul vereceğini söyler.

Loki, hapisten çıkıp Menekşe’nin peşine düşer. Menekşe, ertesi gün ultrasyon cihazını almak için konağa gider. Annesi de, Sancar’ın kıyafetine muskayı dikmeyi başarır. Feride hala, Menekşe’yi görünce hamile olmadığını anlar. Loki, Menekşe’yi evinde bulup bıçaklar. Bıçaklar boş karnına isabet edince ona, hamile olmadığı halde Sancar’ı kandırdığını bildiğini söyler. O sırada Sahra, arkadan Loki’nin boynunu kesip öldürür. Sancar, oraya gittiğinde, yerde kanlar içinde yatan Menekşe’yi görür.

Sefirin Kızı 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare Sancar’dan Menekşe’nin Mezarını Kazmasını İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler