Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 76. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha İle Yılmaz Sonunda...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 76. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha İle Yılmaz Sonunda Kavuşuyor Mu?

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 76. yeni bölümüyle 10 aralık perşembe günü ekrana gelecek.. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yılmaz, Müjgan’ın son yaptığını affetmez ve onunla halasını İstanbul’a gönderir. Fekeli, Müjgan’ın çocuğundan ayrılmasına gönlü razı olmaz ve yoldan onları alıp başka bir eve yerleştirir. Müjgan, Züleyha’ya gidip oğlunu kendisine göstermesi için yalvarır. Züleyha’da, gidip Yılmaz’ın Kerem Ali’yi istediğini söyleyip onu annesine götürür. Müjgan, oğlunu öpüp kokladıktan sonra onu geri vermek istemez. Oğlunu alıp kaçmaya başlar. Akarsudan geçerken dengesini kaybedip düşer. Bebek pusetiyle akarsuya kapılır. Bir Zamanlar Çukurova 76. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Züleyha ile Yılmaz, sonunda kavuşuyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha İle Yılmaz Sonunda Kavuşuyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 76. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, Kerem Ali’yi kurtarmak için canını tehlikeye atıyor. Demir, tüm olanları öğrenip Züleyha’ya ondan vazgeçmek için her şeyini verebileceğini ama vazgeçemediğini söylüyor. Yılmaz ile Züleyha, oradan ayrılıp kendilerine başka bir hayat kurmak için birlikte gidiyorlar. Acaba Yılmaz’ın gitmesiyle Fekeli’nin hayatı tehlikeye mi girecek?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 76. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1334934475164282880

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 75. BÖLÜM ÖZETİ!

Yılmaz, tam Fikret’i öldürecekken Müjgan yalan söylediğini, hastanede hamile bir kadının idrarını alıp adına tahlil çıkarttığını söyler. Fikret, eşyalarını toplayıp evi terk etmeye hazırlanır. Fekeli, ona engel olur. Yılmaz’da ondan özür diler. Müjgan’ın son yaptığı artık bardağı taşıran son damla olduğundan Yılmaz, onu ve halasını evden kovar. Onları İstanbul’a Fekeli’nin evine göndermek üzere gönderir.

Fekeli, Müjgan’ın çocuğundan ayrı olmasına gönlü razı gelmez. Yolda onların önünü kesip arabaya bindirip evlerinden birine yerleştirir. Müjgan’ı da sıkı sıkı tembih eder. Yılmaz’ın siniri geçene kadar ondan hiçbir şey yapmamasını ister. Yılmaz ile Züleyha, buluşup konuşur. Onu arayıp bulamayan Demir, küçük konakta buluştuklarını sanıp kapıyı kırıp içeri girer. İçeride,Gülten ile Çetin’i görüyor. Sevda, Demir’i sakinleştirir. Ona sabretmesini suyun akıp yatağını bulacağını söyler.

Züleyha, eve gelince Demir’e Yılmaz’la buluştuğunu saklamaz. Demir, onun serbest olduğunu onu ömrünün sonuna kadar seveceğini söyler. Yılmaz ile Züleyha, tekrar buluşup kaçma planı yapar. Züleyha, Yılmaz’a Hünkar’ın 40 yemeğinden sonra kaçabileceklerini söyler. Müjgan, Züleyha’nın yanına gidip ona oğlunu göremediğini, onu görmesine yardım etmesini isteyip önünde diz çöküp yalvarır.

Züleyha, Fekeli’nin konağına gidip Kerem Ali’yi Yılmaz’ın istediğini söyleyip alıp Müjgan’ın yanına götürür. Müjgan, oğlunu sevdikten sonra Züleyha, kimse fark etmeden onu götürmesi gerektiğini söyler. Ama Müjgan, Kerem Ali’yi alıp koşmaya başlıyor. Akarsudan karşıya geçerken ayağı kayıyor ve Kerem Ali akarsuya kapılır.

Bir Zamanlar Çukurova 76. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kerem Ali’ye Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler