Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 76. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kerem Ali'ye Ne Olacak?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 76. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kerem Ali’ye Ne Olacak?

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 75. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yılmaz, Müjgan’ın son yaptığını affetmiyor ve onunla halasını İstanbul’a gönderiyor. Fekeli, Müjgan’ın çocuğundan ayrılmasına gönlü razı olmuyor ve yoldan onları alıp başka bir eve yerleştiriyor. Müjgan, Züleyha’ya gidip oğlunu kendisine göstermesi için yalvarıyor. Züleyha’da, gidip Yılmaz’ın Kerem Ali’yi istediğini söyleyip onu annesine götürüyor. Müjgan, oğlunu öpüp kokladıktan sonra onu geri vermek istemiyor. Oğlunu alıp kaçmaya başlıyor. Akarsudan geçerken dengesini kaybedip düşüyor. Bebek pusetiyle akarsuya kapılıyor. Kerem Ali’ye ne olacak?

Perşembe Dizileri 2020

Kerem Ali’ye Ne Olacak?

Bir Zamanlar Çukurova 76. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yılmaz, tam Fikret’i öldürecekken Müjgan yalan söylediğini, hastanede hamile bir kadının idrarını alıp adına tahlil çıkarttığını söylüyor. Fikret, eşyalarını toplayıp evi terk etmeye hazırlanıyor. Fekeli, ona engel oluyor. Yılmaz’da ondan özür diliyor. Müjgan’ın son yaptığı artık bardağı taşıran son damla olduğundan Yılmaz, onu ve halasını evden kovuyor. Onları İstanbul’a Fekeli’nin evine göndermek üzere gönderiyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 75. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fekeli, Müjgan’ın çocuğundan ayrı olmasına gönlü razı gelmiyor. Yolda onların önünü kesip arabaya bindirip evlerinden birine yerleştiriyor. Müjgan’ı da sıkı sıkı tembih ediyor. Yılmaz’ın siniri geçene kadar ondan hiçbir şey yapmamasını istiyor. Yılmaz ile Züleyha, buluşup konuşuyor. Onu arayıp bulamayan Demir, küçük konakta buluştuklarını sanıp kapıyı kırıp içeri giriyor. İçerde,Gülten ile Çetin’i görüyor. Sevda, Demir’i sakinleştiriyor. Ona sabretmesini suyun akıp yatağını bulacağını söylüyor.

Züleyha, eve gelince Demir’e Yılmaz’la buluştuğunu saklamıyor. Demir, onun serbest olduğunu onu ömrünün sonuna kadar seveceğini söylüyor. Yılmaz ile Züleyha, tekrar buluşup kaçma planı yapıyor. Züleyha, Yılmaz’a Hünkar’ın 40 yemeğinden sonra kaçabileceklerini söylüyor. Müjgan, Züleyha’nın yanına gidip ona oğlunu göremediğini, onu görmesine yardım etmesini isteyip önünde diz çöküp yalvarıyor.

Züleyha, Fekeli’nin konağına gidip Kerem Ali’yi Yılmaz’ın istediğini söyleyip alıp Müjgan’ın yanına götürüyor. Müjgan, oğlunu sevdikten sonra Züleyha, kimse fark etmeden onu götürmesi gerektiğini söylüyor. Ama Müjgan, Kerem Ali’yi alıp koşmaya başlıyor. Akarsudan karşıya geçerken ayağı kayıyor ve Kerem Ali akarsuya kapılıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 75. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yılmaz İle Züleyha Birbirlerine Söz Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler