Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 13. bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Kendisini Esat'ın Şikayet Ettiğini...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 13. bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Kendisini Esat’ın Şikayet Ettiğini Öğreniyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 13. yeni bölümüyle 8 aralık salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Han, Gülben’in Esra’ya tehdit mesajı göndermesinden sonra onun elinden telefonunu alıp dışarı çıkmasını yasaklar. İnci, Han’a Gülben’i dışarı götürmek istediğini söyler. O da izin verir. Gülben, fırsatını bulup İnci’nin telefonundan Esad’ı arar. Esra’nın onun telefonuna cevap vermesiyle oradan kaçıp radyoya gider. Gülben, Esra’ya Esad’la aralarından çekilmesini söyleyip onu iter. Esra, camdan aşağı düşüp yaralanır. Gülben, Esra’yı darp etmekten göz altına alınır. Masumlar Apartmanı 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gülben, kendisini Esat’ın şikayet ettiğini öğreniyor.

Salı Dizileri 2020

Gülben Kendisini Esat’ın Şikayet Ettiğini Öğreniyor!

Masumlar Apartmanı 13. bölüm 1. fragmanında; Hikmet bey, Gülben’in neden böyle bir şey yapmasının sebebinin annesi olduğunu biliyor. Ama elinden bir şey gelmiyor. Gülben, karakolda kendisini şikayet edenin Esra değil, Esat olduğunu öğrendikten sonra, o çarşaflarını sakladıkları daireye kendisini kapatıp ateşe veriyor. Han, Naci’nin Safiye’nin çocukluk aşkı olduğunu anlıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 13. bölüm 1. fragmanı….

MASUMLAR APARTMANI 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Han, eve gelip Gülben’le konuşur ve bakar ki o Esad’la aralarında bir şeyler olduğuna kendisini çok inandırmış. Han’da telefonunu elinden alıp onun dışarı çıkmasını yasaklar. Naci, yıllar sonra ilk kez Safiye’nin karşısına çıkar. Ama Safiye, kapıyı onun yüzüne kapatır. Babasına da su idaresinden sayacı değiştirmeye geldiklerini söyler.

Memduh bey, gece taksicilik yapmaya başlar. Torunlarına ise bir şey belli etmemeye çalışır. Onlar dedelerinin sürekli uyuduğunu zannedip endişelenmeye başlar. Esra ile İnci’nin arası Gülben yüzünden bozulur. Gülben, ev işlerinde ablasına yardım etmez. Safiye, tek başına kalınca Neriman’ı okula göndermek istemez. Hem onun kendisine yardım etmesini, hem de Naci’yle okulda kendisi hakkında konuşacağını düşünüp korkar.

Naci, okulda Neriman’a apartmanlarında kiralık ev olup olmadığını sorar. O da abisine sormasını gerektiğini söyler. Naci, Turgut Uyar’ın kitabından bir şiiri öğrencilerine yorumlamaları için ödev verir. O şiiri Hikmet bey okur. Safiye ise, kaçacak delik arar. Annesinin hayaliyle yine yüzleşen Safiye, ona yeminini bozmadığını söyler. O ise, onu ilkinde öldürmeyi başaramadığını şimdi öldüreceğini söyler.

İnci, Han’ın Gülben’i eve kapattığını öğrenince bunun çare olmadığını söyleyip onunla birlikte dışarıda vakit geçirmek ister. Gülben, hiç kendisine balon alınmadığını söyleyince İnci, ona balon almaya gider. O ise İnci’nin telefonundan hemen Esad’ı arıyor. Esad’ta Esra’yla konuşmak için radyoya gitmiştir. Onun telefonuna Esra cevap verir ve Esad’ın kendisine sürpriz yapıp radyoya geldiğini söyler.

Gülben, tuvalete gittiğini söyleyip doğruca radyoya gider. Orada Esra’ya, Esad’la aralarından çekilmesini söyler. Tartışma büyüyünce Gülben onu itier. Esra, camdan aşağı düşüp yaralanır. Hemen Esra, Gülben’i polislere şikayet eder. Polisler, Gülben’i karakola götürmek için eve gelir.

Masumlar Apartmanı 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben Esra’yı Darp Etmekten Göz Altına Alınıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler