Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cengiz Yamaç'a Karşı Efsun'u...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cengiz Yamaç’a Karşı Efsun’u Elinde Tutuyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 14. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağatay, Selim’i iki yerinden yaralayıp eline tapuları verip gönderiyor. Selim, yaralı bir halde elinde tapularla mahalleye gidip yere yığılıyor. Akın, babasının ölüm haberinden sonra Erdenetlerin evine kurşun yağdırıyor. Cengiz, bacağından yaralanıyor. Çağatay ise, yurt dışına kaçmak için uğraşıyor. Olga, Cengiz’den kendisini bırakması karşılığında ona Efsun’un Yamaç’tan hamile olduğunu söylüyor. Yamaç, Cengiz’in fabrikalarını bir bir patlatıyor. Cengiz, Yamaç’a karşı Efsun’u elinde tutuyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Cengiz Yamaç’a Karşı Efsun’u Elinde Tutuyor!

Çukur 4. sezon 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çağatay, Yamaç’ı arayıp Selim’e tapuları verdiğini söylüyor. Cumali ve Yamaç, her yerde Selim’i arıyor. Selim, yaralı bir vaziyette elinde tapular mahalleye gitmeye çalışıyor. Kahvenin önüne ulaşan Selim, yere yığılıyor. Sonra babasının hayalini görüp orada son nefesini veriyor. Cumali ve Yamaç’a doktor Selim’in öldüğünü söylüyor. İkisi de bu haber karşısında donup kalıyor.

ÇUKUR 4. SEZON 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Akın, babasının ölmüş olabileceğine inanamıyor. Gerçekten öldüğünü öğrendikten sonra depodan gidip taramalı tüfeği alıp bir tekneye binip Cengiz’in evinin önüne gidiyor. Çağatay, annesini arayıp hemen oradan ayrılmasını istiyor. Ama Cengiz, onu bir yere göndermiyor. Tabi Efsun’u da bir yere göndermiyor.

Akın, Cengiz’in evine kurşun yağdırıyor. Cengiz, kaçmaya çalışırken bacağından yaralanıyor. Çağatay, özel uçakla yurt dışına kaçmayı planlıyor. Ancak, o da babasının engeline takılıyor. Üzerine bir de Ogetay’ın ölmediğini Selin’den öğreniyor. Sultan’da oğlunun ölüm haberini alıyor. Önce acısını içine gömüyor. Sonra dayanamayıp bağırarak ağlamaya başlıyor.

Selim’in cenazesini Cumali ile Yamaç, kendi elleriyle yıkıyor. Onu götürüp babasının yanına gömüyorlar. Yamaç, kahveye gidip geri döndüğünün haberini veriyor. Çağatay, annesinin babasını bırakması için ona bir haber veriyor. Olga, Cengiz’den kendisini serbest bırakması karşılığında Efsun’un Yamaç’tan hamile olduğunu söylüyor. Cengiz, Efsun’u çağırıp ona bir oda hazırlattığını söylüyor.

O sırada Yamaç, Cengiz’i arıyor ve ona kaç fabrikası olduğunu sorup başlıyor bir bir fabrikaları patlatmaya. Cengiz, patlamaları gözleriyle görüyor.

Çukur 4. Sezon 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akın Erdenetlerin Üzerine Kurşun Yağdırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler