Ana SayfaDizilerYasak Elma 89. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Yıldız Aşkı Başlıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 89. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Yıldız Aşkı Başlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 88. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ender, Yıldız ve Şahika kendilerine gelen tehdit mesajını yazanın Sıtkı olduğunu anlıyor. Sıtkı onları, paraya ihtiyacı olduğu için yaptığına inandırıyor. Sonrasında ise, telefonda konuştuğu kişiye şimdilik onları inandırdığını söylüyor. Akıllara Halit’in ölmemiş olabileceği geliyor. Şahika, Mert’i şirketten göndermek için ona bir tuzak kuruyor. Ancak kurduğu tuzağa kendisi düşüyor. Çağatay’ın annesinin Yıldız’la uğraşması ikiliyi yakınlaştırıyor. Yıldız için yeni bir dönem başlıyor. Çağatay, Yıldız aşkı başlıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Çağatay Yıldız Aşkı Başlıyor!

Yasak Elma 89. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ender, Yıldız ve Şahika’ya her şeyi bildiğini yazan bir mesaj geliyor. Üçlü toplanıp o gün sadece orada olan Aysel’i sıkıştırıyor. Aysel, o gün orada ne olduğunu sadece Sıtkı’nın sorduğunu öğreniyorlar. Sıtkı’yı bulan üçlü ona neden bunu yaptığını soruyor. O da Halit beyin ölümünden sonra marketi batırdığını ve çok paraya sıkıştığını o yüzden yaptığını söylüyor. Ender, Yıldız ve Şahika, ona inanıp rahatlıyorlar. Daha sonra Sıktı, telefonda aradığı kişiye şimdilik kendisine inandıkları haberini veriyor.

YASAK ELMA 88. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şahika, Mert’i şirketten attırmak için yardımcısı Haluk’la bir plan yapıyor. Ona şirkette bir dedikodu yaymasını istiyor. Mert’le Şahika’nın yasak aşk yaşadığı haberi yayılıyor. Şahika, Mert’in odasına giriyor ve üzerini parçalayıp çığlık atmaya başlıyor. Herkes başlarına toplanınca da Şahika, Mert’in kendisini taciz ettiğini söylüyor. Hasan Ali bey, Şahika’ya inanıp Mert’i yönetimden alıyor ve bu durumun aslı ortaya çıkana kadar da şirkete gelmemesini söylüyor.

Asuman ile Zehra, Avakado bar açıyorlar. Açılışta Zehra, Mert ile Şahika arasındaki olanları öğreniyor. Mert, Zehra’ya kendisine inanmıyorsa evliliklerini bitirebileceklerini söylüyor. Zehra, onu kaybetmek istemediği için Mert’e inanıyor. Mert, Ender’den yardım istiyor. Karşılığında ise ona hisse vereceğini söylüyor. Haluk, Şahika’dan bu yaptığının karşılığında ondan bir ev istiyor. Şahika, hemen Haluk’un yerine birini aramaya başlıyor.

Caner, Şahika’nın sekreterinin masasını karıştırıp Şahika’nın Haluk’un yerine adam aradığını öğreniyor. Ender, Haluk’a durumu anlatıyor. Haluk. Hasan Ali beye Mert’in masum olduğunu anlatıyor. Hasan Ali, Şahika’yla konuşup onu yönetim kurulundan attığını söylüyor. Yıldız, spor salonunda tanıştığı kızın Çağatay’ın eski sevgilisi olduğunu öğreniyor. Çağatay’ın annesi, Yıldız’ın oğluyla babasını barıştırdığını öğrenince ona bir tuzak kuruyor.

Perdelerini kuru temizlemeciye gönderip çektiğini söyleyip Yıldız’dan 100 bin lira istiyor. Yıldız, kadınla konuşmak için eve gidiyor. O sırada Çağatay da evine gelince annesinin Yıldız’a oynadığı oyunu öğreniyor. Çağatay, yeni barıştığı eski sevgilisinden ayrılıyor. Yıldız’da kendisiyle ilgilenen Çağatay’ın arkadaşına onunla olamayacağını söylüyor. Çağatay, Yıldız’ın yanına geliyor. Onun ciddi bir ilişki düşündüğünü sandığını söylüyor. O da onunla ciddi bir ilişki düşündüğünü söyleyince Çağatay, Yıldız’ı öpüyor.

 Yasak Elma 88. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Üçlü Gizli Mesajı Atanı Bulmak İçin Harekete Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler