Ana SayfaDizilerYasak Elma 88. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Üçlü Gizli Mesajı Atanı Bulmak...

İlgili Postlar

Yasak Elma 88. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Üçlü Gizli Mesajı Atanı Bulmak İçin Harekete Geçiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma 88. yeni bölümüyle 7 aralık pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Çağatay’ın annesi, Yıldız’ı oğlunun kapısında görünce onu babasının metresi olmakla suçlar. Yıldız, Kendisini Çağatay’a ifade ettikten sonra ikili sık sık görüşmeye başlar. Çağatay, Yıldız’ı hafta sonu bir yerlere gitmeye davet eder. Yıldız, çocuğu olduğu için ciddi bir şey olmadan kimseyle görüşmeyeceğini söyler. Oda kimseyle evlenmek istemediğini söyleyince Yıldız, hayal kırıklığına uğrar, Aynı anda Şahika, Ender ve Yıldız’a, yaptıklarını bildiğini yazan bir mesaj geliyor. Yasak Elma 88. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Üçlü, gizli mesajı atını bulmak için harekete geçiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Üçlü Gizli Mesajı Atanı Bulmak İçin Harekete Geçiyor!

Yasak Elma 88. bölüm 1. fragmanında; Birbirleriyle bir daha görüşmek istemeyen Ender, Şahika ve Yıldız, kendilerine gelen mesajdan sonra bir araya gelmek zorunda kalıyor. Telefonun sahibini bulamıyorlar. Ender, bu kişinin içeriden biri olduğunu söylüyor. Bu kişiyi bulmak için Ender, Şahika ve Yıldız, planlar yapmaya başlıyor.

İşte Yasak Elma 88. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 87. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağatay’ın annesi, oğlunun kapısının önünde Yıldız’ı görünce oğluna onun babasının metresi olduğunu söyler. Yıldız, Çağatay’a durumu anlatır. Çağatay, Yıldız’dan annesinin yaptığı kabalıktan dolayı ondan özür diler. Yıldız ile Çağatay’ın görüşmeleri sıklaşır, Bir gün Yıldız, Çağatay’a akşam yemeğine gider. Orada uyuyup kalınca onun Halit Can’la çok iyi anlaştığını görüp onun iyi bir koca olacağını düşünmeye başlar.

Çağatay, Yıldız’la hafta sonu birlikte zaman geçirmek ister. Yıldız ise, ciddi bir ilişki olmadan kimseyle çocuğunu bırakıp görüşmek istemediğin söyler. Çağatay ise, kimseyle ciddi bir ilişki düşünmediği evlenmenin kendisinden uzak olduğunu söyler. Yıldız, o zaman arkadaş olabileceğini söyler. O da zaten arkadaş olduklarını vurgular.

Yıldız, Çağatay’dan umudunu keser. Dışarı çıkarken Çağatay’ın arkadaşıyla karşılaşır. O, Yıldız’ı görünce onunla konuşup kendisini tanıtır. Yıldız, oralı olmaz. Yıldız’ın annesi Hasan Ali bey’den çok hoşlanır. Ona çikolata alıp yanına gider, Onu akşam yemeğine davet edip oğluyla buluşturur.

Hasan Ali bey, Ender’e çok pahalı bir saat hediye eder. Ender, saati değiştirmek için kuyumcuya gider ve saatin çakma olduğunu öğrenir. Hasan Ali bey, böylesi bir hediyeden sonra kendisine ters davranan Ender’e ne olduğunu, hediyesini beğenip beğenmediğini sorar. Oda, sahte şeylerden nefret ettiğini söyler. Hasan Ali, hemen kuyumcusuna adamını gönderip dolandırıldığının hesabını sormasını ister. Şahika, Ender ve Yıldız’a aynı anda yaptıklarını bildiğini söyleyen bir mesaj gelir.

Yasak Elma 88. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tehdit Mesajı Kimden Geliyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler