Ana SayfaDizilerBaraj 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Halil'i Öldürmekten Tutuklanıyor!

İlgili Postlar

Baraj 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Halil’i Öldürmekten Tutuklanıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 17. yeni bölümüyle 8 aralık salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nazim, Tarık’la İbrahim’i bahçesinde tam yakalayacakken Zahra gelip onu oyalar. Nehir, saldırıya uğradığı adamın kafasına taş vurup elinden kurtulur. O sırada oradan geçen Hakan onu evine götürür. Bu olaydan sonra Nehir, Nazım’a tekrar dönmeye karar verir. Nazım, Nevin’in iyileştiğini doktorundan öğrenip onunla boşanmak için dilekçe verir. Nehir, Nazım’ın yanına gelir ve onun evlenme teklifini kabul eder. Tarık, kendisine şantaj yapan kişiye istediği parayı bulur. Ancak adam, parayı almadan yakmasını ister. Nevin, bahçede bir ceset bulur. Baraj 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nazım, Halil’i öldürmekten tutuklanıyor.

Salı Dizileri 2020

Nazım Halil’i Öldürmekten Tutuklanıyor!

Baraj 17. bölüm 1. fragmanında; Nazım, polisleri çağırıp eski eşinin bahçede bir ceset bulduğunu haber veriyor. Ceset’in Halil’in cesedi olduğunu öğrenen Meryem, ağlamaya başlıyor. Zahra’da, hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi gözyaşı döküyor. Polisler, cesedin Nazım’ın bahçesinde bulunduğu için onu ilk şüpheli olarak karakola götürüyor. Nehir ise, onun arkasından baka kalıyor.

İşte Baraj 17. bölüm 1. fragmanı….

BARAJ 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuyumcu Nehir’i ormanlık bir yere götürüp ona tecavüz etmeye kalkar. O da eline geçirdiği taşla adamın kafasına vurup elinden kurtulur. Oradan geçen ilk arabayı durdurur ve Hakan beyi görünce çok şaşırır. Hakan, Nehir’i evine götürüp doktora muayene ettirir. Ona, o adamın onu bir daha rahatsız etmeyeceğini söyler. Zerrin, Hakan beyin Nehir’e olan ilgisini anlar. Ona Nehir’in Nazım’ı bıraktığını söyler. O sırada Nehir, Nazım’la konuştuktan sonra onların yanına gelir. Onlara Nazım’ın yanına gideceğini söyler.

Nazım, Nevin’in telefonu uzun çalınca açar. Doktor Nevin’in hastalığının iyiye gittiğini ölümcül bir durum olmadığını söyler. Nazım, Nevin’in kendisini kandırdığını öğrenince hemen onunla birlikte adliyeye gidip boşanma dilekçesini imzalatır. Nehir’i arayan Nazım, Nevin’le iki güne kadar boşanmış olacaklarının müjdesini verir. Nehir, Zerrin’in kendisini engelleme girişimlerine aldırmaz ve valizini toplayıp Nazım’ın yanına gider.

Nazım, eve Nevin ile Ayşe’yi bırakıp Nehir’i dağ evine götürür. Orada ona sürprizler sunar ve Nehir’in önünde diz çöküp ona evlenme teklifi eder. Nehir’de, Nazım’la evlenmeyi kabul eder. Tarık, kim olduğunu bilmediği birinden şantaj mesajı alır. Ondan 500 bin lira ister ve o parayı Halil’i gömdükleri yere getirmesini ister. Tarık, nişanlısından bu parayı temin edip adamın söylediği yere götürür. O ise o parayı orada yakmasını ister. O da yakar. Nevin, köpeğin peşinden gittiği bahçede gömülmüş bir ceset olduğunu fark eder.

Baraj 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Halil’in Cesedini Bulan Nevin Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler