Ana SayfaDizilerHekimoğlu 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Ve Ekibine Yine Riskli Bir...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Ve Ekibine Yine Riskli Bir Vaka Geliyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 28. yeni bölümüyle 8 aralık salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hastaneye, 10 gündür uyuyamayan ve bir kutu uyku ilacı içen bir hasta gelir. Hastanın karaciğeri iflas etmek üzereyken sevgilisi ona organını vermeyi kabul eder. Ancak Zeynep, kadının sevgilisini terk edeceğini öğrenince bunu adama söylenmesi konusunda Ateş’le fikir ayrılığına düşer. Ateş, hastanın tanısını koyar. Diğer bir hastanın hastalık hastası olduğunu anlayan İpek, onu taburcu eder. Ateş ise, kendi yöntemleriyle kadının hasta olduğunu ona ispat eder. Hekimoğlu 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş ve ekibine yine riskli karmaşık bir vaka geliyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Ve Ekibine Yine Riskli Bir Vaka Geliyor!

Hekimoğlu 28. bölüm 1. fragmanında; Ateş, ekibini toplayıp yeni bir hastalarının geldiği müjdesini veriyor. Onlara hastanın beyninde kurşun parçacıkları olduğunu söylüyor, Zeynep,en iyi yolun anju yapabileceklerini söylüyor. Ateş ise, kontraslı emar yapmaları gerektiğini söylüyor. Ekibiyle fikir ayrılığına düşen Ateş, yazı tura atıyor.

İşte Hekimoğlu 28. bölüm 1. fragmanı…

HEKİMOĞLU 27. BÖLÜM ÖZETİ! 

10 gündür uyuyamayan bir kadın uyumak için bir kutu uyku hapı içer. Ama yine de uyuyamaz. Sevgilisi, genç kadını hastaneye getirir. Ateş, kadının tüm tahlillerini yaptırır. Onun karaciğerini bitiren şeyin nedenini anlayamaz. Ama vakit kazanmak için hemen hastanın karaciğer nakli olması gerektiğini söyler. Hastaya tanı konulamadığı için organ nakli onayını alamayacaklarını hastaya ve sevgilisine söyler. Kadının sevgilisi, ona karaciğerini verebileceğini söyler.

Zeynep, kadının sevgilisi terk etmek istediğini öğrenir. Ateş’e, organ nakli olmadan bu durumu adama açıklamaları gerektiğini söyler. O ise, Zeynep ile Emre’ye kesinlikle bu durum hakkında adama bir şey söylemelerini istemez. Önce kadının hayatını kurtarmak zorunda olduklarını söyler. Organ nakli gerçekleşmeden önce Zeynep, ikiliyi yalnız bırakıp konuşmalarını ister. O sırada Ateş gelip, Zeynep’in yapmak üzere olduğu şeye engel olur.

Kadın, karaciğer nakli olur. Ateş, tanıyı koyamadığı için tüm ilaçları kestirir. Daha sonra kadının vücudunda çıkan yaradan onun veba olduğunu. onun da köpekten bulaştığını anlar. Ateş, at yarışı oynarken orada bir kadının epilepsi nöbeti geçirdiğini görüp onu hastaneye yönlendirir. Zeynep, kadının hastalık hastası olduğunu iddia eder. Hatta. bunu Ateş’e ispat etmek için odaya nöbet geçirmesini sağlayacak ilaç koyar.

Ateş, o kadının başka bir hastalığı olduğunu bilir. Ama İpek, hastayı tapurcu eder. Ateş, kendi yöntemleriyle kadının tekrar nöbet geçirmesini sağlayıp. Haklılığını ispat eder. Ateş, yine İpek’e karşı haklı çıkmanın gururunu yaşar.

 Hekimoğlu 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş İpek’e Karşı Yine Haklı Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler