Ana SayfaDizilerAlev Alev 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi Güneş'i Cemre'nin Elinden Alıyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi Güneş’i Cemre’nin Elinden Alıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çelebi’nin engellerine rağmen Rüya, Cemre’nin sesini duyurmayı başarıyor. Tüm ünlüler onun yanında olduğunu söyleyen mesajlar yayınlıyor. Çelebi, Cemre’nin Güneş’i götürmesine izin veriyor. Ama bir rapor çıkarıp kızının geçici velayetini alıp basınla birlikte Ozan’ın evinin önüne geliyor. Cemre’nin Ozan’la ilişkisi varmış gibi gösteriyor ve onu polisler alıp götürüyor. Çelebi, Güneş’i Cemre’nin elinden alıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çelebi Güneş’i Cemre’nin Elinden Alıyor!

Alev Alev 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Cemre, Ozan’ın yardımıyla canlı yayında tüm yaşadıklarını anlatıyor ve sonrasında karakola ifade vermek için gidiyor. Daha sonrasında hastaneye sevk edilip darp raporu alıyor. Doktor Cemre’ye, bu darp raporunun bir kanıtı olmadığı için işe yaramayabileceğini söylüyor. Çelebi, onun konuşmalarının televizyonlarda yayınlanmasına engel oluyor.

ALEV ALEV 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rüya, Çelebi’nin engellemelerine rağmen Cemre’nin sesini duyurmayı başarıyor. Tüm ünlüler, Cemre’nin yanında olduklarını söyleyen mesajlar yayınlıyor. Cemre, beş parasız kalıyor. Öte yandan Ozan’ın annesi onu evde istemiyor. Çelebi, bir basın toplantısı düzenleyip kızının annesini görebildiğini beyan ediyor.

Rüya’nın babası onun Ömer’le görüşmesini istemiyor. Ama o babasına karşı çıkıp geceyi onun evinde geçiriyor. İskender, bu durumdan rahatsız olup Ömer’in dükkanına gidiyor ve onun çayına ilaç koyuyor. Ömer, Ozan’la birlikte İskender’i takıldığı mekanda buluyor ve içkisine koyduğu ilaçla kendisine yaptığı şeyin intikamını alıyor.

Bülent, Atlas’ın yanına gidip annesiyle anneannesinin kendisinden bir şey saklayıp saklamadığını soruyor. Atlas, korkudan altına kaçırıyor. Çiçek, onu Bülent’in elinden kurtarıp banyoya sokup yıkıyor. Cemre, Çelebi’nin beyanından sonra kızını görmek için onun evine gidiyor. Önce kapıları açtırmayan Çelebi, sonra kapıları açtırıp Güneş’in annesini görmesine hatta onunla gidebilmesine izin veriyor.

Cemre, Güneş’i alıp Ozan’ın evine götürüp Rüya’yı arıyor. Rüya, onlara bir otel ayarlayıp yola çıkıyor. Çelebi, basını ve polisleri Ozan’ın evinin önüne yığıyor. Çıkarttığı kararla kızını Cemre’den alıyor. Onun Ozan’la ilişkisi varmış gibi gösteriyor. Polisler, ifadesini almak için Ozan’ı alıp götürüyor.

 Alev Alev 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İskender Ömer’i Öldürmeye Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler