Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selim'in Ölümü Koçovalıları Yasa...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selim’in Ölümü Koçovalıları Yasa Boğuyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 4. sezon 14. yeni bölümüyle 7 aralık pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Efsun, Yamaç’a bir gün önce Akın’ın yalıyı taradığını Cengiz’in bacağından yaralandığını söyler. Yamaç ise, Efsun’a abisini kaybettiğini bundan sonra onlara kendisinin varlığını onlara söylemesini söyleyip gider. Çukur 4. sezon 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Selim’in ölümü Koçovalıları yasa boğuyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Selim’in Ölümü Koçovalıları Yasa Boğuyor!

Çukur 4. sezon 14. bölüm 1. fragmanında; Çağatay, Selim’e tapuları veriyor ve ona ‘göze göz, dişe diş ve kana kan’ diyor. Selim’in ölüm haberi Çukur’a ateş gibi düşüyor. Sultan, bir evlat acısı daha yaşıyor. Akın, babasının ölümünü duyunca kendisini kaybediyor. Yamaç Efsun’a, Cengiz ile Çağatay’a selamını söylemesini onlara Yamaç Koçovalı’nın geleceğini saklanmalarını söylüyor. Yamaç, abisinin intikamını almak için onun cenazesinin kalkmasını bekliyor.

İşte Çukur 4. sezon 14. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağatay, Ogetay’ı öldürtmek için Yamaç’la pazarlık yapar. Yamaç, Ogetay’ı o tuzaktan sağ çıkarmak için elinden geleni yapar. Cumali, verdiği tapuları Çağatay’dan almak için böyle bir işe girer. Ogetay’ın arabasında Yamaç’ı gören Cumali, onu başka bir arabaya aktarıp onun aracına bir bomba atıp havaya uçurur.

Çağatay, annesine müjdeli haberi verir. Cengiz ve Ogetay’ın annesi oğullarının öldüğünü öğrenince büyük üzüntü içerisine girer. Ogetay, emniyetli bir yere yerleştirilir. Ama o, kendisini oradan çıkartması karşılığında Meke’ye para teklif eder. Meke, Afganistan’a Vartolu’nun yanına gitme karşılığında onu oradan çıkarmaya çalışır. Ama Akın’ın engeline takılır.

Yamaç, elinde olan Ogetay’ın annesiyle bir pazarlık yapar. Ondan Çağatay’ın çekmecesinden kendilerine ait olan tapuları almasını karşılığında oğlunu vereceğini söyler. Yamaç, tapuları eline geçirir. Selim, kızıyla ve oğluyla uzaklara gideceğini söyleyip onlara veda eder. Çağatay, Selim’in güvenip inandığı Cemil, onun adamı çıkar. Selim’i Çağatay’ın eline teslim eder.

Çağatay, Selim’i kıskıvrak eline geçirir. Ona, zaaflarının kendilerini bitirdiğini söyler. Selim, kucak açtığı ve güvendiği Cemil’i karşısında kendisine silah çekmiş bir şekilde görür.

Çukur 4. Sezon 14. Bölümden İlk Sahne Yayında! Yamaç Cengiz’e Efsun’dan Mesajını Gönderiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler