Ana SayfaDizilerİyi Aile Babası İlk Bölümüyle Ekrana Geldi! Dizinin 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı...

İlgili Postlar

İyi Aile Babası İlk Bölümüyle Ekrana Geldi! Dizinin 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kanal D’nin yeni dizisi, İyi Aile Babası ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde; Mehmet Ali, eşi ve üç çocuğuyla mutlu bir hayat sürmektedir. Kimin rüyasına girerse o kişinin öldüğüne inanan Mehmet Ali, rüyasında Duru ninesini görüyor. Aslı, o gün kaza geçiriyor. Mehmet Ali’de öleceğine inanıp hemen doktora gidip muayene oluyor. Duru nineyi ikinci görmesinde Mehmet Ali, onun ölmeden dünyaya bir iz bırakmasını istiyor. O da yolda çocukluk arkadaşının ünlü bir yazar olduğunu görüp kitapta kendisinden bahsettiğini zannedip mutlu oluyor. Ancak, İbrahim kitabında Mehmet Ali hariç herkesten bahsetmiştir. Mehmet Ali, dünyaya iz bırakmanın yollarını arıyor.

Perşembe Dizileri 2020

İyi Aile Babası İlk Bölümüyle Ekrana Geldi!

İyi Aile Babası dizisinin 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Duru ninesini rüyasından gören Mehmet Ali, eşine ve çocuklarına onu gördüğünü söylüyor. Onlar telaşlanmasın diye tura gördüğünü söylüyor. Çünkü, Duru nineyi kim rüyasında gördüyse ölmüştür. Zaten doktor olan Mehmet Ali, hocasına gidip cekup oluyor. Hocası onun hiç bir sağlık problemi olmadığını söylüyor. O bu sefer başına bir kaza geleceğini düşünmeye başlıyor.

İYİ AİLE BABASI 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aslı, o gün patronuna yeni bir sunum hazırlayıp terfi etmeyi bekliyor. Arife, gelip onu oyalıyor ve ondan eski kazanını vermesini istiyor. Aslı, kazanı almaya çalışırken yere düşüp kafasından yaralanıyor. Hastaneye kaldırılan Aslı, orada paylaştığı hikaye sayesinde patronundan ikinci bir sunum yapma fırsatı yakalıyor. Duru nine, ikinci kez Mehmet Ali’nin rüyasına giriyor ve ona dünyadan göçmeden bir iz bırakması gerektiğini söylüyor.

Mehmet Ali, yolda giderken çocukluk arkadaşı İbrahim’in milyon satan yeni kitabının afişini görüyor. Kitabı gören Mehmet Ali, İbrahim’in kitabın ön sözünden o kitapta kendisinden bahsettiğini düşünüp dünyaya bir iz bırakmanın rahatlığını yaşıyor. Kardeşi Rıfkı ile birlikte İbrahim’in imza gününe gidiyor. İbrahim, kitabında kendisinden hiç bahsetmemiştir. Onun karşısına çıkıp kendisini hatırlatmaya çalışıyor. Ama İbrahim, onu hatırlamıyor bile, Mehmet Ali, dünyaya iz bırakmak için başka çareler aramaya başlıyor.

İyi Aile Babası Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler