Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nermin Mehdi'nin De Burhan...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nermin Mehdi’nin De Burhan Gibi Olduğunu Düşünüyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 23. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mehdi, ablasının öldürülmesini gazeteden okuyup onu koruyamadığı için kahrolur. Zeynep, Mehdi’ye destek olmak için yanında olur. Mehdi Zeynep’e, kardeşini bile koruyamayan bir adam olduğunu artık yaşaması için bir sebep olmadığını söyler. Bayram, Nermin hanımı tehdit etmeye başlar. Zeynep, Mehdi’ye destek olayım derken onunla tekrardan birlikte mi olacak? Doğduğun Ev Kaderindir 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nermin, Mehdi’nin de Burhan gibi olduğunu düşünüyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Nermin Mehdi’nin De Burhan Gibi Olduğunu Düşünüyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 23. bölüm 2. fragmanında; Mehdi, Barış’ın arabasının canlarını kırıyor. Barış, güvenlik kamerasının görüntülerini Zeynep’e gösterip Mehdi’nin öfkesinin onun sonu olabileceğini söylüyor. Nermin, Mehdi’nin evlerinin yakınına taşındığını öğrenip onunda Burhan gibi yapacağından korkmaya başlıyor. Zeynep, buna inanmasa da yine de korkmaya başlıyor. Polisler Mehdi’yi tutukluyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 23. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/dG3fFEO3WlI

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Bayram’ı gören Sakine, hemen onu eve alıp karnını doyurup kendisine getirir. Durumu öğrenen Zeynep’i eve arabasıyla Barış bırakır. Mehdi, iyice Barış’ı kıskanmaya başlar. Barış, Mehdi’nin yanına gidip bu sıralar onunla çok karşılaştıklarını söyleyip, Zeynep’i takip ettiğinin farkında olduğunu ima eder. Bayram, gece yarısı Nermin’in odasına girip onun cüzdanından para çalar.

Nermin’in çığlıklarından herkes uyanır. Her şeye rağmen Sakine, Bayram’a arka çıkmaya çalışır. Zeynep, babasından sabah evi terk etmesini ister. Mehdi, Bayram’ı evine götürür. Müjgan, onu evde istemez. Mehdi ise, evi kat karşılığı verdiğini, onlara birer daire düştüğünü, kendi payına düşeni ise sattığını açıklar. Müjgan, kendisinin hakkını istemediğini söyleyip annesinin yanına memlekete gitmeye karar verir.

Barış, Nermin ile kendisini dolandıran eşini görüntülü bir şekilde karşı karşıya getirir. Nermin, görüşmeden sonra Ekrem’in kendisine pişkin davranmasını kaldıramaz. Zeynep, üç günlüğüne Bulgaristan’a iş gezisine gideceğini söyler. Hemen Sakine, buna karşı çıkar ve gidip durumu Mehdi’ye yetiştirir. Zeynep, gideceği gün pasaportunu evde bulamaz. Sakine, Zeynep’in pasaportunu Mehdi’ye götürüp vermiştir.

Barış, durumu anlayıp konsolosluktan pasaport yerine geçen bir belge çıkarttırır. Mehdi, sürekli takip ettiği Zeynep’in Bulgaristan’a gideceğini öğrenir. Barış, Zeynep’i motorsikletle gelip evden alır. Mehdi’nin önüne bir araç çıktığı için onları takip edemez. Cemile ve Nuh, memlekete gidecek olan Müjgan’ı yolcu etmek için terminale gider. Burhan, oraya gidip önce Müjgan’ı vurur. Sonra kendisini vurur.

Doğduğun Ev Kaderindir 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Yine Vicdanının Esiri Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler