Ana SayfaDizilerRamo 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Köksal Ortaya Çıkıp Ramo'nun Hayatını Kurtarıyor!

İlgili Postlar

Ramo 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Köksal Ortaya Çıkıp Ramo’nun Hayatını Kurtarıyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 24. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ramo, halasını öldürenin kim olduğunu bulmak için, o gün o masada oturan herkesi göz altına alıyor. Yavuz, Fiko ve Doğu’yu konuşturmak için yakalayıp götürüyor. Ramo, kurduğu tuzakla Vasili’nin hain olduğun anlıyor. Doğu, Sibel’in Ramo’yla görüştüğünü anlayıp onu arabaya kilitleyip içine bomba koyuyor. Pimini, çekmemek için Ramo’dan kendisini öldürmesini istiyor. O sırada öldüğü sanılan Köksal gelip, oğluna engel oluyor. Köksal, ortaya çıkıp Ramo’nun hayatını kurtarıyor.

Cuma Dizileri 2020

Köksal Ortaya Çıkıp Ramo’nun Hayatını Kurtarıyor!

Ramo, 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Vasili’nin düzenlediği yemeğe Ramo’nun geldiğini gören Yavuz, çok şaşırıyor. Zehirli havyarları hazırlatan Vasili, o masada bulunan Yavuz hariç öldürmeyi planlıyor. Cihangir, gelen telefonla, 12 milyonluk mallarının patlatıldığını öğreniyor. Fiko, havyarı yiyeceği sırada, Vasili tabağı masadan aşağı düşürüyor. Ramo da, limanda bir patlama olduğunu, aileden birinin öldüğünün haberini alıyor.

RAMO 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Patlama yerine giden Ramo, halasının öldüğünü öğreniyor. Tüm aile Fidan’ın ölümüyle perişan oluyor. Fidan’ın cenazesinin ardından Ramo, onun katilini bulmak için yemin ediyor. Ramo, hemen Fiko, Yavuz ve Doğu’u aldırıp ellerini ayaklarını bağlatıp sorguya çekiyor. Doğu’ya Ramo, babasının bıraktığı videoyu seyrettiriyor. Ama Doğu, Cihangir’in söylediklerine yani, Ramo’nun babasını öldürdüğüne ve yanına çekmek için kendisini koruduğuna inanıyor.
Ramo, onu Haşmet’e emanet edip gidiyor. Haşmet’de Doğu’ya, Ramo’ya inanmasını istiyor. Onun ikili oynadığını zanneden Doğu, Haşmet’i karnından bıçaklayıp kaçıyor. Kaçarken de, Yavuz ile Fko’nun da iplerini çözüyor. Ramo, o gün masada oturdukları herkesi bir araya getiriyor ve o günkü gibi havyar ikram ettiriyor. Zehirli olduğunu zannedip yemeyen kişinin halasının katili olduğunu anlayacağını umuyor. Vasile havyarı yemiyor ve silahına davranıyor. Ortalık karışıyor ve Vasili vuruluyor.
Yavuz, Fidan’ın mezarına gidip ondan af diliyor. Sibel, vasilinin konuşmalarını dinleyip katilin Yavuz olduğunu anlıyor ama Doğu tarafından kaçırılıyor. Doğu, Sibel’i arabaya kapatıp bomba yerleştiriyor. Ramo’ya alıp Sibel’in yanına götürüyor. Ona elindeki bombanın pimini gösteriyor. Eğer kafasına sıkmazsa, Sibel’in bulunduğu arabayı patlatacağını söylüyor. Ramo, Doğu’dan Sibel’e zarar vermeyeceği konusunda ondan söz alıyor ve silahını kafasına doğrultur. O sırada öldü sanılan Köksal geliyor. Doğu, babasını karşısında görünce dona kalıyor. Köksal, oğlunun elinden bombanın pimini alıyor. Ramo, arabanın içinde ki Sibel’e çıkartıp ona sarılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler