Ana SayfaDizilerRamo 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Halasının Katilini Buluyor Mu?

İlgili Postlar

Ramo 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Halasının Katilini Buluyor Mu?

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 24. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ramo ve ailesi, Fidan’ın ölümüyle yıkılırlar. Halasının mezarının başında göz yaşı döken Ramo, abisi Hasan’la birlikte intikam almak için harekete geçer. Ramo, onları halasının mezarının toprağıyla boğmaya yemin eder. Ramo 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ramo, halasının katilini buluyor mu?

Cuma Dizileri 2020

Ramo Halasının Katilini Buluyor Mu?

Ramo 24. bölüm 2. fragmanında; Ramo, abisiyle halasının katilini bulmak için harekete geçiyor. Sibel, Fidan’ı vuranın kim olduğunu buluyor. Ancak, o kişi tarafından konuşmadan bayıltılıyor. Cihangir, Ramo’yu daha fazla büyümeden ortadan kaldırmayı planlıyor. Ramo, masaya oturduğu kişilerden birinin halasını öldürdüğünü biliyor. Doğu’yu Fidan’ın katili gibi gösterip Ramo’nun önüne atıyorlar. Ramo, halasının gerçek katilinin Yavuz olduğunu öğrenecek mi?

İşte Ramo 24. bölüm 2. fragmanı….

RAMO 23. BÖLÜM ÖZETİ! 

Ramo, Mahir’e silahını çektikten sonra ona, vurmasını istendiğini söyler. Daha öncesinde Mahir, bir basın toplantısı yapıp, kendisini birilerinin öldürmek istediğini açıklar. Onun açıklamasından sonra Ramo’ya kimse bir şey yapamaz. Mashar, Cihangir’i arayıp durumu anlatır. Onun bundan sonra canının tehlikede olduğunu söyler. Evdekiler Sibel’in mutlu hallerinden şüphelenmeye başlar.

Sibel, Ramo ile buluşuyor. Ramo, Sibel’e çok güzel bir sofra hazırlayıp ona mumlar yakar. İkili, yıllar sonra ilk kez bir araya gelir. Sibel’i Ahsen hanım arayıp eve geç kaldığını söyler. Sibel, Ramo’ya biraz daha o evde kalması gerektiğini söyleyip gider. Çetin, Ramo’yu yeni Sarraf’la tanıştırır. Vasili’nin büyük bir uyuşturucu sevkıyatı yapacağını öğrenen Ramo, onlarla birlikte olmak için aynı masaya oturur.

Cihangir, istemese de Ramo ve Yavuz’la aynı masaya oturur. Vasili’nin amacı, o büyük sevkıyattan önce bir toplantı düzenleyip onların işini bitirmeyi düşünür. Yavuz, o buluşmaya gitmeden önce Ramo’yu öldürmeyi planlar. Fidan, Ramo’ya gelen mesajı okuyup siler ve Yavuz’un verdiği adresi kendisi gider.

Vasili, Cihangir, Ramo ve Yavuz’un katılacağı davete özel bir zehir hazırlatır. Ramo, oraya gitmeden önce Vasili’nin mallarını bulup yok eder. Ondan sonra toplantıya gider. Yavuz, Ramo’yu orada görünce şok olur. Fidan, onun mesajını gönderdiği yere gider ve kardeşinin karşılaşacağı şeyler yüzleşmek ister. O adrese giden Fidan, kapıyı açar açmaz orada bombaların olduğunu anlayıp donup kalır ve bombalar patlar.

Ramo 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Fidan’ın İntikamını Almak İçin Harekete Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler