Ana SayfaDizilerSadakatsiz 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya'yı Turgay'dan Kıskanıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’yı Turgay’dan Kıskanıyor!

Kanal d’nin büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Sadakatsiz, 10. yeni bölümüyle 15 aralık çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Derin ile Volkan, 2 yıl aradan sonra Tekirdağ’ya geri döner. Volkan, artık dünyaca ünlü bir mimardır. Gönül Hanım, gövde gösterisi yapmak için büyük bir parti düzenler. Volkan, Ali’yi zorla partiye götürür. Asya, Ali’yi almak için oraya gider. Gittiğinde partiye gitmeyeceğini söyleyen herkese orada görür. Asya’yı partide gören herkes şok olur. Sadakatsiz 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Volkan, Asya’yı Turgay’dan kıskanıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Volkan Asya’yı Turgay’dan Kıskanıyor!

Sadakatsiz 10. bölüm 1. fragmanında: Volkan, Ali’nin annesi ve Turgay’la at çiftliğine gideceğini öğreniyor. Onların sık sık orada görüştüğünü öğrenen Volkan, Derin’i de alıp oraya gidiyor. Volkan, Asya’nın yanına gidip kendisini Turgay’la mı kıskandırmaya çalıştığını soruyor. O sırada Derin, onları görüyor.

İşte Sadakatsiz 10. bölüm 1. fragmanı….

SADAKATSİZ 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya ile Volkan, olaylı bir şekilde boşanır. Haluk Bey, kızının yasak aşkı ortaya çıkmasından sonra Derin’i evlatlıktan ret eder. Derin, Volkan’la birlikte Amerika’ya yerleşir. Volkan, orada yaptığı projelerle çok para kazanır. Derin, bir kız çocuk doğrur. Adını da Zeynep koyar. Volkan, işlerini ilerletir ve dünyaca ünlü bir mimar olur. İki yıl aradan sonra Volkan memleketine güçlü bir şekilde döner.

Ali ile görüşen Volkan, onu en sevdiği köfteciye götürür. Oğluna bundan sonra daha sık görüşeceklerini, görüşemedikleri iki yılı telafi edeceğine ona söz verir. Gönül Hanım, kızının yeni evinde büyük bir davet düzenler. Volkan, Bahar’ın yanına gider ve bizzat partiye onu davet eder. Evden çıkarken Mert’i görür. Ona, eski defterleri kapattığını söyleyip partiye mutlaka gelmelerini istediğini söyler.

Daha sonra hastaneye gidip Derya’yı da partiye davet eder. Derya, Asya’ya partiye gitmeyeceğini söyler. Ali de annesine partiye gitmek istemediğini söyler. O gün arkadaşıyla sinemaya daha sonra başka bir arkadaşına gitmeyi planlar. Annesini arayıp, arkadaşına gideceğini söyler.
Ama Volkan, Ali’nin okuldan çıkış saatini bekleyip onu partiye gitmeye ikna eder. Oraya gittiğinde Volkan, Derin, kızı ve Ali ile çekilmiş fotoğrafını Asya’ya gönderir. Asya, kalkıp oğlunu almak için partiye gider. Orada Derin, Asya’nın yanına gidip, bu partinin özel bir parti olduğunu davetiyesi olmayanın içeri giremeyeceğini söyler. Asya’da elindeki davetiyeyi ona gösterip davetli olduğunu söyler.

Sadakatsiz 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya’yı Partide Gören Herkes Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler