Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 77. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha İle Yılmaz'ın Kavuşmaları...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 77. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha İle Yılmaz’ın Kavuşmaları Mahşere Mi Kalıyor?

Atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 77. yeni bölümüyle 16 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Züleyha, son anda suya atlayıp Kerem Ali’yi ve Müjgan’ı kurtarır. Demir, Züleyha’yı takip ettirdiği Hayri’den olanları öğrenir. Yılmaz, bu yaptığından sonra Müjgan’ı affetmez. Fekeli, olanlardan Behice’yi sorumlu tutup onu kovmaktan beter eder. Züleyha ile Yılmaz, çocuklarını da alıp yeni bir hayat kurmak için yola çıkarlar. Bir Zamanlar Çukurova 77. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yolda kaza geçiren Züleyha ile Yılmaz’ın kavuşmaları mahşere mi kaldı?

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha İle Yılmaz’ın Kavuşmaları Mahşere Mi Kalıyor?

Bir Zamanlar Çukurova 77. bölüm 1. fragmanında; Yılmaz’ın ve Züleyha’nın, ailelerine bıraktığı mektup ellerine geçiyor. Demir, büyük bir üzüntü içerisine giriyor. Fekeli, oğlunun ve torununun gitmesiyle yıkılıyor. Züleyha ile Yılmaz, gittikleri yolda mutlu bir hayat kurduklarını hayal ediyor. Ama, arabaları uçuruma yuvarlanıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 77. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1337838554685321216

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 76. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, hiç düşünmeden Kerem Ali’yi kurtarmak için kendini dereye atar. Onu kurtardıktan sonra Müjgan’ı da kurtarır. Demir’in, Züleyha’nın peşine taktığı Hayri, olanlara gidip ona anlatır. Züleyha, Müjgan’ı evine bırakır ve kapıda onun kendisine bunu nasıl yaptığının hesabını sorar. İçeride olan Yılmaz’da konuşulanları duyar.

Yılmaz, Müjgan’ın yaptıklarını öğrenince ona silahını çekip üzerine yürür. Züleyha onu zor sakinleştirir. Demir de, kapıya kadar gelip Züleyha’nın konuşmalarını duyar. Fekeli, Müjgan’a bu akılları Behice’nin verdiğini düşünüp onu kovmaktan beter eder. Aslında bu olanlardan Behice’nin haberi yoktur.
Züleyha, eve geldiğinde Demir’in peşine adam taktığını öğrenir ve çok bozulur. Fikret, Yılmaz’ın tüm mal varlığını Hünkar’a sattığını öğrenir. Gizlice İstanbul’dan biriyle konuşup olanları onu anlatır. Fekeli, yemekte Müjgan’la Yılmaz’ın evliliklerinin sona ermesini onayladığını açıklar. Kerem Ali’nin babasının yanında kalacağını, Adana’dan istediği evi alacağını oturacağını söyler. İsterse halası ile birlikte olabileceğini de belirtir.
Saniye, Sevda Hanım dan emir almak istemeyince Demir’den azar işitir. Züleyha ile Yılmaz buluşur ve Hünkar’ın mevlüdünden sonra herkesi uyutup kaçmayı planlarlar. Yılmaz, Kerem Ali’yi de alıp Züleyha’nın yanına gider. Züleyha, mevlütten sonra herkese içinde uyku ilacı olan gül şerbeti içirir. herkes uyuduktan sonra da çocukları alıp Yılmaz’la buluşur. İki sevgili, çocuklarıyla birlikte yeni bir hayat kurmak için önce Arkara’ya, sonra uçakla Almanya’ya gitmek için yola çıkar.

Bir Zamanlar Çukurova 77. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha İle Yılmaz Bu Sefer Kaçmayı Başarabilecekler Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler