Ana SayfaDizilerArıza 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halide Numan'ın Kurşunuyla Yaralanıyor!

İlgili Postlar

Arıza 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halide Numan’ın Kurşunuyla Yaralanıyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Arıza, 14. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali Rıza, bir özel tim tarafından kaçırılır. Muzaffer, hangi timin onu alı koyduğunu bulamaz. Ali Rıza’nın önüne, konsorsiyumda bulunan isimlerin fotoğrafları konulur ve ona, onları nereden tanıdığı sorulur. Taksicilik yaptığını söyleyen Ali Rıza, işkenceler sonrasında Fuat ile Haşmet’i tanıdığını söyler. Oğlundan haber alamayan Rukiye, bir evlat acısını daha kaldıramayacağını söyleyip feryat eder. Arıza, 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Halide, Numan’ın kurşunuyla yaralanıyor.

Pazar Dizileri 2020

Halide Numan’ın Kurşunuyla Yaralanıyor!

Arıza 14. bölüm 2. fragmanında; Ali Rıza, Haşmet’e Halide’den uzak duracağını, ama onu sevmekten vazgeçmeyeceğini söylüyor. Halide Ali Rıza’nın kendisinden uzaklaşmasından büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Ali Rıza, Numan ve Burak’ın karşı karşıya geldiği çatışmada kurşunların hedefi Halide’ye denk geliyor.

İşte Arıza 14. bölüm 2. fragmanı…

 

ARIZA 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Rıza Haşmet’e, Halide’yle birlikte olduklarını ve onu çok sevdiğini söyler. Haşmet ise, ona bundan sonra kendisinden korkmasını kulağına fısıldar. Halide, Ali Rıza’nın kendisinden ne sakladığını sorar. O ise, gizli görevini ona söyleyemez ve Halede’den beklemesini ister. Fuat, aşçıyı konuşturuyor ve onun Muzaffer isminde bir devletin adamından emir aldığını öğrenir. Hemen Haşmet’i arayan Fuat, onunla Ali Rıza hakkında görüşmek istediğini söyler.

Ali Rıza, Muzaffer’i arayıp Haşmet’in kendisini deşifre etmekle tehdit ettiğini söyler. Muzaffer, Haşmet’i konuşmadan ortadan kaldırmayı planlar. Bunu anlayan Ali Rıza, onun öldürülmesine engel olur. Muzaffer, aşçının konuştuğunu öğrenip, hemen kendi eşgaline benzeyen eski ceza evi müdürünü bulup ona para verir ve söylediklerini ezberletip Fuat’a anlatmasını ister. Fuat adamı buluyor ve başına silahı dayayınca oda Kara Hasan’ın kendisini bulduğunu söyler.

Kara Hasan’ı aldıran Fuat, adamla yüzleştirir. Fuat, konuşmalardan tatmin olur. Murat, babasına Füsun’la evleneceğini söyler. O da evlilik sözleşmesi imzalatırsa evlenebileceklerini söyler. Yavuz, Ali Rıza’nın yanına gidip ona kafa tutar. Ali Rıza’da onu mekanından kovar. Bunu fırsat bilen Burak, Yavuz’u öldürüp Ali Rıza’nın üzerine atmayı planlar. Fuat, Melek’le buluşup onunla Mithat hakkında görüşmek istediğini söyler.

Melek, onunla görüşmelerini kayıt alır. O sırada Murat gelir ve babasıyla konuşmak istediğini söyler. Melek, aşağı iner. Fuat, sözleşmeyi yırtan Murat’ı evlatlıktan ret eder. Murat ise, Melek’in kız kardeşini ve çocuklarını kendilerine öldürttüğünü söyler. Melek, kayıtı dinleyince şok olur. Ali Rıza, Numan’ı kıskıvrak yakaler. Ona yaptıklarını Burak’ın mı istediğini sorar. O sırada birileri gelip Ali Rıza’yı götürür. Muzaffer, Ali Rıza’nın alındığını öğrenir.

Arıza 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Sorguya Çekilip İşkence Ediliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler