Ana SayfaDizilerSadakatsiz 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya'yı Partide Gören Herkes Şok Oluyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya’yı Partide Gören Herkes Şok Oluyor!

Kanal d’nin büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Sadakatsiz, 9. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derin ile Volkan, 2 yıl aradan sonra Tekirdağ’ya geri dönüyor. Volkan, artık dünyaca ünlü bir mimardır. Gönül Hanım, gövde gösterisi yapmak için büyük bir parti düzenliyor. Volkan, Ali’yi zorla partiye götürüyor. Asya, Ali’yi almak için oraya gidiyor. Gittiğinde partiye gitmeyeceğini söyleyen herkese orada görüyor. Asya’yı partide gören herkes şok oluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Asya’yı Partide Gören Herkes Şok Oluyor!

Sadakatsiz dizisinin 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya ile Volkan, olaylı bir şekilde boşanıyor. Haluk Bey, kızının yasak aşkı ortaya çıkmasından sonra Derin’i evlatlıktan ret ediyor. Derin, Volkan’la birlikte Amerika’ya yerleşiyor. Volkan, orada yaptığı projelerle çok para kazanıyor. Derin, bir kız çocuk doğruyor. Adını da Zeynep koyuyor.

SADAKATSİZ 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Volkan, ilerletiyor ve dünyaca ünlü bir mimar oluyor. İki yıl aradan sonra Volkan memleketine güçlü bir şekilde dönüyor. Ali ile görüşen Volkan, onu en sevdiği köfteciye götürüyor. Oğluna bundan sonra daha sık görüşeceklerini, görüşemedikleri iki yılı telafi edeceğine ona söz veriyor.
Gönül Hanım, kızının yeni evinde büyük bir davet düzenliyor. Volkan, Bahar’ın yanına gidiyor ve bizzat partiye onu davet ediyor. Evden çıkarken Mert’i görüyor. Ona, eski defterleri kapattığını söyleyip partiye mutlaka gelmelerini istediğini söylüyor.
Daha sonra hastaneye gidip Derya’yı da partiye davet ediyor. Derya, Asya’ya partiye gitmeyeceğini söylüyor. Ali de annesine partiye gitmek istemediğini söylüyor. O gün arkadaşıyla sinemaya daha sonra başka bir arkadaşına gitmeyi planlıyor. Annesini arayıp, arkadaşına gideceğini söylüyor.
Ama Volkan, Ali’nin okuldan çıkış saatini bekleyip onu partiye gitmeye ikna ediyor. Oraya gittiğinde Volkan, Derin, kızı ve Ali ile çekilmiş fotoğrafını Asya’ya gönderiyor. Asya, kalkıp oğlunu almak için partiye gidiyor. Orada Derin, Asya’nın yanına gidip, bu partinin özel bir parti olduğunu davetiyesi olmayanın içeri giremeyeceğini söylüyor. Asya’da elindeki davetiyeyi ona gösterip davetli olduğunu söylüyor.

Sadakatsiz 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’yla Tekrar Barışmak Mı İstiyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler