Ana SayfaDizilerZümrütüanka 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zümrüt'ün Ameliyata Alınmasında Azimet'in Parmağı Mı...

İlgili Postlar

Zümrütüanka 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zümrüt’ün Ameliyata Alınmasında Azimet’in Parmağı Mı Var?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka, 22. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Latif, Behram tarafından kaçırılıyor. Abbas, Sühandan’ın hamile olduğunu öğreniyor ve hemen o bebekten kurtulmasını istiyor. Latif’i, kurtarmak için Abbas, kendisi Behram’a teslim oluyor. Ancak, Behram tam onu öldüreceği sırada Abbas, Sühandan’ın hamile olduğunu söylüyor ve serbest kalıyor. Evdekilere de Behram’la para karşılığında anlaştığını söylüyor, Latif, istemese de Meliha ile nişanlanıyor. Karın ağrısıyla hastaneye kaldırılan Zümrüt, ameliyata alınıyor. Zümrüt’ün ameliyata alınmasında Azimet’in parmağı mı var?

Çarşamba Dizileri 2020

Zümrüt’ün Ameliyata Alınmasında Azimet’in Parmağı Mı Var?

Zümrütüanka 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Serhat, kendisini vuranın ve Hamit’i öldürenin Abbas olduğunu öğreniyor. Behram, Latif’i kaçırıp elini kolunu bağlıyor. Azimet, Zümrüt’ün öğrendiklerinden sonra onu alenen tehdit ediyor. Ona dikkat etmesini onun sonunun da Serhat’ın annesi gibi olmamasını söylüyor.

ZÜMRÜTÜANKA 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Behram, Hamit’i Serhat’ın öldürmediğini anlıyor ve Latif’i kaçırıyor. Öte yandan Abbas, kızının hamile olduğunu öğreniyor. Karısına doktora gidip o çocuğu aldırmasını istiyor. Abbas, Serhat’tan Latif’in kaçırıldığını öğreniyor. Behram, Latif’i verip Abbas’ı alıyor. Abbas, kendisini feda etmiş gibi ona teslim oluyor. Yolda bir oyuncakçıda durup oyuncak alıyor.
Behram, Abbas’ı Hamit’in öldürüldüğü yere götürüyor ve kafasına silahı dayıyor. Abbas, onun elinden kurtulmak için Sühandan’ın hamile olduğunu söylüyor. Eğer kendisini öldürürse torununu göremeyeceğini, eğer bırakırsa torunu doğduğunda ona teslim edeceğini söylüyor. Behram, Hamit’in bir bebeği olacağını duyunca, onu serbest bırakıyor. Abbas eve geldiğinde para karşılığında Behram’ın kendisini serbest bıraktığını söylüyor ve kasada ne kadar para varsa alıp kendi kasasına koyuyor.
Canan Abbas’ın yanına gidip, ona özgürlüğünü verdiği için teşekkür ediyor. Eğer o Hamit’i öldürmeseydi kızıyla kaçacağını söylüyor. Abbas, kafayı Canan’a takıyor. Koşa koşa onun arkadaşıyla oturduğu yere gidiyor. Ülfet’in tehdidiyle Azimet Latif ile Meliha’yı nişanlıyor. Zümrüt, karın ağrısı ile hastaneye yatırılıyor. Azimet, hemen kendi doktorlarını arayıp Zümrüt ile ilgilenmesi istiyor. O da Zümrüt’ü, hemen ameliyata alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler