Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi'ye Zeynep'ten Büyük Şok!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi’ye Zeynep’ten Büyük Şok!

TV 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 23. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde;  Mehdi Zeynep ile Barış’ın motosiklete binip gittiğini görüyor. Öfkeden deliye dönüyor ve şirketin Zeynep’e aldığı arabanın camlarını sopayla kırıyor. Müjgan, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Ama Müjgan hayatını kaybediyor. Zeynep. Mehdi’nin bir sokak öteye taşındığını öğreniyor. Nermin Mehdi’nin Burhan gibi yapmasından, Zeynep’e zarar vermesinden korkuyor. Barış, Zeynep’e arabasını darp edenin Mehdi olduğunu ispatlayan görüntüleri ona izlettiriyor. Zeynep, polislerle birlikte Mehdi’nin dükkanına gidiyor. Mehdi’ye Zeynep’ten büyük şok.

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi’ye Zeynep’ten Büyük Şok!

Doğduğun Ev Kaderindir 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mehdi, Zeynep’le Barış’ın bir motosiklete binip gittiklerini görüyor. Onları takip etmek için peşlerine düşüyor. Takip edemeyince öfkeden deliye dönüp, Barış’ın Zeynep’e tahsis ettiği arabanın camlarını sopayla kırıyor. Daha sonra Müjgan’ın Burhan tarafından vurulduğunu öğrenip hastaneye koşuyor. Orada son kes ablasını görüyor. Müjgan, hayatını kaybediyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehdi Müjgan’ı babasının mezarının yanına gömüyor. Cemile, Müjgan öldükten sonra sürekli Mehdi’yi düşünüyor. Nuh onu kendine getiriyor ve Müjgan’ın onun da ablası olduğunu hatırlatıyor. Müjgan’ın ölümünden sonra Zeynep, Mehdi yalnız bırakmıyor. Bu duruma Nermin Hanım rahatsız oluyor. Onun bu durumdan faydalanıp Zeynep’e yaklaşacağını düşünüyor.
Zeynep Mehdi nin evinin 100 metre ilerisine taşındığını öğrenince sinirleniyor. Ona, boşandıklarını bir kez daha hatırlatıyor ve uzak durmaları gerektiğini söylüyor. Mehdi ise,boşanmayı onun istediğini kendisinin razı olduğunu söylüyor. Evdekiler de Mehdi’nin yakın bir eve taşındığını öğreniyor.
Sakine bu duruma sevinirken, Nermin Mehdi’nin Zeynep’e zarar vermesinden korkmaya başlıyor. Sakine’ye, Burhan’ın Müjgan’a ne yaptığını hatırlatıyor. Barış, emniyeti arayıp Zeynep’in arabasının kim tarafından camları kırıldığının bulunmasını istiyor. O görüntüler Barış’ın eline ulaşıyor. O da hemen Nermin hanıma gönderiyor. Nermin, telaşla Barışı arayıp Zeynep’i anlatmaları gerektiğini söylüyor.
Barış sabaha kadar bekliyor Zeynep’e görüntüyü izletiyor. Ona bu öfkenin, onun sonu olabileceğini söylüyor.
Mehdi dükkan açılışı yapıyor. Zeynep oraya polislerle birlikte gidiyor. Polisler Mehdi’ye Zeynep’in ona uzaklaştırma kararı çıkarttığını söylüyor. Ayrıca, arabaya zarar verdiği için de ifade vermesi gerektiğini söylüyorlar. Zeynep arabayla oradan uzaklaşıyor. Mehdi ise, polisleri itip Zeynep’in arabasının arkasından koşuyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nermin Mehdi’nin De Burhan Gibi Olduğunu Düşünüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler