Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 43. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Çocuk Yapmamak...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 43. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Çocuk Yapmamak İçin Kuzey’den Kaçıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 43. yeni bölümüyle 12 aralık cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kuzey, Yıldız’ın iş yapmasına izin vermez ve her işi kendisi yapar. Tüm aile bir araya gelip yemek yedikleri sırada Kuzey, Nahide ile birlikte Yıldız’ın da doktora gittiğini öğrenir. Yıldız’ın hamile olduğunu zanneden Kuzey, büyük bir heyecan yaşar. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 43. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yıldız, çocuk yapmamak için Kuzey’den kaçıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız Çocuk Yapmamak İçin Kuzey’den Kaçıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 43. bölüm 2. fragmanında; Kuzey, Yıldız’a sürprizler yapıyor. Onunla dans edip kaybettikleri yılların acısını çıkarıyor. Yıldız, hamile kalmaktan korkuyor. Bir bahaneler bulup Kuzey’le aynı yatağa girmemeye çalışıyor. Kızlar, erkek arkadaşlarına sadakat testi yapıyor. Onlara iki güzel kız ayarlayıp, kendilerini aldatıp aldatmayacaklarını anlamaya çalışıyorlar.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 43. bölüm 2. fragmanı..

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 42. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Düğünden sonra Yıldız ili Kuzey, kendi evlerine geçiyor. Kuzey, Yıldız’a çok güzel bir sofra hazırlıyor. Yıldız, çay demleyip Kuzey’le çay içmeye hazırlanırken Sefer, kapıyı çalıyor. Kuzey’den dışarıya çıkmasını istiyor. Kuzey’in çıkmasıyla hepsi onun üzerine üşüşüyor. Dayak yemiş bir vaziyette dönen Kuzey, Yıldız’ın yüz görümlüğünü takıp birlikte uyuyor. Sabah Kuzey, Yıldız’ı yanında bulamayınca panikliyor.

Onun kendisine kahvaltı hazırladığını görünce rahatlıyor. Yıllar sonra bir araya gelen iki aşık, gidip evlerinin planlarını gözden geçiriyor. İki düşman aile isi düğünden sonra bir araya gelip kahvaltı yapıyor. Nahide, Cevher için bir gelin adayı buluyor. Ama Cevher, konuşmalarıyla adayı kendisinden nefret ettirmeyi başarıyor.

Sefer, 500 bin liralık ödülün peşine düşüyor. Karanlık bir eve girip orada garip şeyler yaşıyorlar. Evde oyuncaklar ve yanan eşyalar vardır. Kurtulmaya çalışan Sefer, orada gördüğü Tamara’dan sonra kendisini dışarıya zor atıyor. Onların çıktığı ev tutuşuyor. Korku içeresinde kendilerini zor attan ikili para ödülünü falan almak umurunda olmuyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 43. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’ın Doktora Gittiğini Duyunca Heyecanlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler