Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Menekşe'nin Hamilelik Yalanını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Menekşe’nin Hamilelik Yalanını Öğreniyor!

Star Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Sefirin Kızı, 32. yeni bölümüyle 14 aralık pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Gediz, şirketi batırdığını düşünür. Ancak Sancar, önceden tedbirini almış ve gerçek çeklerin yerine sahte çekler koymuştur. Sancar, onu hapse attırmakla tehdit edip hisselerini satın alır. Sahra, abisinin mezarını bulur. Ancak Kahraman onları görür ve Gediz’i Akın’ın mezarını değiştireceği sırada onun karşısına çıkıp ondan susması karşılığında para ister. Halise, kına gecesi hazırlıklarına başlar. Sancar, Nare’yi almak için gittiğinde onun evlenmekten vazgeçtiğini öğrenir. Sefirin Kızı 32. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sancar, Menekşe’nin hamilelik yalanını öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Menekşe’nin Hamilelik Yalanını Öğreniyor!

Sefirin Kızı 32. bölüm 1. fragmanında; Melek, annesiyle babasının ayrıldığını öğrenince çok üzülüyor. Elvan, durumu Melek’ten öğrenip şok oluyor. Sancar, Gediz ile Sahra’yı öpüşürken görüyor. Onların birlikte bir şeyler çevirdiklerini anlıyor. Menekşe’nin, hamile olmadığını öğrenen Sancar, onun karşısına çıkıp karnını açıp emin oluyor.

İşte Sefirin Kızı 32. bölüm 1. fragmanı….

 

SEFİRİN KIZI 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Herkes Gediz’in şirketi batırdığını öğrenip bir araya gelir. Sancar, batmadıklarını söyler. Ona güvenmekten vazgeçtiğinde gerçek çeklerle sahte çeklerin yerlerini değiştirdiğini söyler. Gediz’e, eğer sahte çek yazmaktan 40 sene ceza yemek istemiyorsa hisselerini satıp gitmesini ister. Gediz, mecbur kalıp hisselerini Sancar’a satar.

Sahra, Gediz’e konum atıp yanına gelmesini ister. Akın’ın mezarını bulan Sahra’ya Gediz, düğünü beklemesini düğünde sürpriz yapacaklarını söyler. O sırada da zaman kazanıp Akın’ın cesedini oradan başka yere götürmeyi planlar. Çünkü Sancar’ın hapse girmesi demek kendisinin de hapse girmesi demek olduğunu bilir. Onları mezarın başında konuşurken Kahraman görür.

Gediz, cesedin yerini değiştirmek için geldiğinde Kahraman, evin ışıklarını yakıp onu oradan uzaklaştırır. Sonrasında Sahra’ya Gediz’in ona yamuk yapacağını göstermiş olur. Aynı zamanda Sahra’yı da Loki’yi öldürdükten sonra çekilmiş videoyu gösterip tehdit eder. Feride, Menekşe’nin yanına gidip onu muayene etmek ister. O sırada Sancar, Nare’yi romantik bir yemeğe götürmüştür. Menekşe, Sancar’a ulaşamayınca Nare’yi arar ve hemen gelmesi gerektiğini söyler.

Sancar, hemen Sahra’yı arayıp Menekşe’nin evine götürür. Sahte ultrasyon fotoğrafını Sancar’a verir. Menekşe, Nare’yi üzmek için o fotoğrafı ona gönderir. Nare, sinirle kızını alıp evine götürür. Ertesi gün kına gecesi yapılacaktır. Sancar, kına gecesi için Nare’yi götürmeye evine gider. Ama Nare, kendisinin mutluluk oyunu oynadığını artık oynamayacağını söyleyip onunla evlenmeyeceğini söyler.

Sefirin Kızı 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nare Neden Sancar’la Evlenmekten Vazgeçiyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler