Ana SayfaDizilerSon Yaz Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Son Yaz Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

Son Yaz dizisi, iddialı oyuncu kadrosu ve ilginç konusuyla Fox Tv’de ekrana gelmeye başlayacak. Son Yaz dizisinin başrollerini Ali Atay, Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit paylaşıyor. Dizide Ali Atay, idealist bir cumhuriyet savcısı Selim Kara karakterini canlandırıyor. Büyük bir beğeniyle izleneceği beklenen dizinin kadrosunda birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Son Yaz dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin yeni fragmanı yayında. Ayrıntılar haberimizde…

 Ali Atay kimdir?

Alperen Duymaz Kimdir?

Cuma Dizileri 2020

Son Yaz Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Son Yaz dizisi ilk bölümüyle 1 Ocak 2021 cuma günü ekrana gelecek. Son Yaz dizisinin başrol oyuncularına; Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi birbirinden başarılı oyuncular eşlik ediyor.

İşte Son Yaz dizisinin 1. bölüm fragmanı….

SON YAZ DİZİSİNİN KONUSU!

İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 yıl önce hapse attırdığı, organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif alıyor. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık etmesini istiyor. Ancak bunun için ondan tek bir şartı vardır. O da oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı (Alperen Duymaz) Selim Kara’nın bizzat korumasını istiyor.

Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi çok zor bir durumdur. Hayat Selim’i, beklemediği yerden sınıyor. İzmir’de çocukları ile yaşayan eşi Canan,(Funda Eryiğit) ondan boşanmak istemektedir.

Ailesi ile işi arasında kalan Savcı Kara, baş belası olarak gördüğü Akgün’ü ailesinin yanına İzmir Çeşme’de bulunan Adalet Sitesi’ne götürmek zorunda kalıyor. Selim’in beklenmeyen misafiri Akgün’ün gelişi site sakinlerinin tüm dengelerini altüst ediyor. Ege’de başlayan bu rüzgar herkesin hayatını değiştirecek büyük bir fırtınaya mı dönüşecek?

Usta oyuncuları bir araya getiren Son Yaz dizisinin fragmanı büyük beğeni topladı. Büyük bir merakla beklenen dizi, Fox Tv ekranında, 1 Ocak 2021 cuma günü izleyicisiyle buluşacak.

Funda Eryiğit Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler