Ana SayfaKimdirYunus Narin Kimdir?

İlgili Postlar

Yunus Narin Kimdir?

“Sevgili Geçmiş” dizisinin sevilen oyuncusu Yunus Narin kimdir? Yunus Narin kaç yaşında? Yunus Narin dizileri neler? Yunus Narin filmleri neler? Yunus Narin aslen nereli? Yunus Narin hangi burç? Yunus Narin hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazık.

Yunus Narin Kaç Yaşında? Yunus Narin Aslen Nereli? Yunus Narin Hangi Burç?

Yunus Narin 1 Ocak 1989 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan genç oyuncu Yunus Narin Oğlak burcudur.

Yunus Narin Kimdir?

Yunus Narin, eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Oyunculuğa olan ilgisi küçük yaşlara dayanan Yunus Narin liseden mevzun olduktan sonra “İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Tv Bölümü”nü kazanmıştır. Okul yıllarında kamera önünde bir kariyer istediğine karar veren Yunus Narin okulu bitirdikten sonra İstanbul’a gelerek “Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi”nde eğitim almıştır.

Ardından “Micheal Chekov Europe Workshop”una katılan Yunus Narin oyunculuk kariyerine tiyatroyla başlamış ve ilk olarak “Salome Erte’si” oyunu ile sahneye çıkmıştır.  “Açı Kenar” oyununda yönetmen yardımcılığı yapan genç oyuncu tiyatroya hala devam etmektedir. Ekrandaki kariyerine 2018 senesinde başlayan Yunus Narin ilk olarak “İstanbullu Gelin” dizisinde rol almıştır. Dizide “Garip”in gençliğini canlandıran Yunus Narin kısa sürede adından söz ettirmeyi başarmış ve 2019 senesinde ekranlara gelmeye başlayan “Sevgili Geçmiş” dizisinin kadrosunda yer almayı başarmıştır.

Yunus Narin Dizileri

  • 2018 – İstanbullu Gelin
  • 2019 – Sevgili Geçmiş

Yunus Narin Oynadığı Tiyatro Oyunları

  • 2018 – Arbede
  • 2018 – Salome Arte’si
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler