Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Nehir İle Efsun'u...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Nehir İle Efsun’u Kurtarabilecek Mi?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 4. sezon 16. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cengiz’i evinden alan Yamaç, onu başka biri olduğuna inandırmaya çalışıyorlar. Daha sonra geri evine bırakıyorlar. Nedim, Yamaç ve Cumali’den Afganistan’dan gelecek olan Yasmin’i almalarını istiyor. Yamaç, bunu yapacağını karşılığında Cengiz’in paralarının yerlerini öğrenmek istiyor. Selen, babasının intikamını almak için Olga’yı dışarı çıkarıyor. Tam onu öldüreceği sırada Yamaç, geliyor ve Olga’dan tüm bilgilerin olduğu defteri alıyor. Kulkan, Nehir ile Efsun’a ölüm tuzakları kuruyor ve Yamaç’a da onları bulması için ip uçları veriyor. Yamaç, Nehir ile Efsun’u kurtarabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Nehir İle Efsun’u Kurtarabilecek Mi?

Çukur 4. sezon 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yamaç, Cengiz’i evinden aldırıyor. Onu öldürmek istemiyor. Ondan intikamını yavaş yavaş almak istiyor. Yamaç doktor, Damla hemşire, Cuma, Akın ve Murtaza hasta bakıcı kılığına giriyor. Cengiz, gözlerini hastanede açıyor. Bacaklarının tutmadığını üç yıldır hastanede olduğunu gören Cengiz. soyadının Erdenet değil Mardin olduğuna inandırılmaya çalışılıyor. Ona fotoğraflar gösteriliyor. Cengiz, aklını yitirecek duruma geliyor.

ÇUKUR 4. SEZON 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yamaç, tekrar bayıltıp Cengiz’i yatağına bıraktırıyor. Kulkan, babasının akşama kadar odasından hiç çıkmadığını öğrenince yanına gidiyor. Cengiz, Kulkan’a adını ve soy adını soruyor. Erdenet. olduğunu duyunca da oğluna sarılıp ağlıyor. Nedim, Yamaç’tan Afganistan’dan gelecek olan bir kadını almalarını istiyor. O, bunun karşılığında kendisine Cengiz’in tüm paralarının yerini öğrenmek istiyor.

Cumali ile Yamaç, kadını karşılıyor. Ama kadını Akın’dan başka bir yere gönderiyor. Yolda, kadını almak isteyen birileri önerini kesip kendilerine ateş ediyor. Kadını kaçırdıklarını düşünüyorlar. Yamaç, Nedim’e Yasmin’in yerini soruyor. O da Akın’la birlikte olduğunu önce kendisine istediği şeyi vermesini istiyor. Nedim, Cengiz’in tüm paralarının yerlerini Olga’nın bildiğini söylüyor.

Selen, Olga’yı evden bagajda kaçırıp onu ormanlık bir yere götürüyor. Olga, onun kendisine yardım ettiğini düşünürken Selen, babasının intikamını almak için ona silahını doğrultuyor. O sırada Yamaç, gelip Selen’e engel oluyor. Olga’ın çantasındaki kırmızı defteri alan Yamaç, onun Cengiz’in kasası olduğunu anlıyor. Yamaç, Selen’e kendi silahını veriyor ve bu iyiliğini unutmamasını söylüyor. Selen, Olga’yı öldürüyor. Ama o ölmeden katilin kendisi değil Süreyya olduğunu söylüyor.

Çukur 4. Sezon 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kulkan Yamaç’ı Efsun Ve Nehir İle Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler