Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gediz Sancar'ı Kurtarmak İçin Katil...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gediz Sancar’ı Kurtarmak İçin Katil Oluyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 33. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sancar, Menekşe’nin hamile olmadığını ve aylar öncesinde bebeğini düşürdüğünü öğreniyor. Gediz, Kahraman’ın Sancar’ı polise ihbar ettiğini zannedip onu yaralayıp mekana bırakıyor. Sahra’nın Akın’ın kardeşi olduğunu öğrenen Sancar, onu depoya kapatıyor. Kahraman, Gediz’in hisse paralarını alıp Sancar’dan da tüm mal varlığını istiyor. Sahra, Sancar’a silah çekiyor. Gediz, Sancar’ı kurtarmak için katil oluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Gediz Sancar’ı Kurtarmak İçin Katil Oluyor!

Sefirin Kızı 34. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sancar, Menekşe’nin bebeğini aylar önce düşürdüğünü ve kendisini hamilelik yalanıyla kandırdığını öğrendikten sonra yıkılıyor. Ona, şimdi gideceğini çocuğunun yasını tutacağını, daha sonra onun kalemini kıracağını söyleyip gidiyor. Gediz, Kahraman’a Sancar’a sattığı tüm hisse paralarını veriyor. Onun telefonda Sancar’ı polise ihbar ettiğini zanneden Gediz. Kahraman’ın kafasına vuruyor.

SEFİRİN KIZI 33. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kahraman orada bayılıp yere düşüyor. Paralarını geri alan Gediz, onu mekana bırakıp Sancar’ın yanına gidiyor. Sancar, işin içinde Sahra’nın olduğunu öğrendikten sonra onu bir depoya kapattırıyor ve üç gün orada kalmasını istiyor. Gediz, Sahra’nın bir depoya kapatıldığını öğreniyor. Ancak hangisi olduğunu bilemiyor. Nevzat ile Ceylan, Nare’yle konuşmak için konağa gidiyor.

Ceylan, olanları Nare’ye anlatıyor. Sahra’nın Akın’ın kardeşi olduğunu öğrenen Nare, oracıkta bayılıyor. Halise, konakta Nare’ye ve Elvan’a oda hazırlıyor. Neşe, hemen Dudu’yu arayıp Halise’nin Elvan’ı konağa yerleştireceğini anlatıyor. Ev kiralamak üzereyken Dudu, Yahya’dan kendisine ev almasını istiyor. O sırada Halise, Yahya’yı arayınca onun elinden kurtuluyor.

Gediz, Dudu’dan Sahra’nın tutulduğu deponun yerini öğreniyor. Gidip onu oradan çıkartıyor. Ondan oralardan gitmesini istiyor. Sahra, miras için kaldığını söyleyince, Gediz, abisinin tüm mirası Nare’ye bıraktığını söylüyor. Kahraman, Gediz’in tüm parasını alıyor. Sancar’da ona, susması için kendi hisselerini veriyor. Ama Kahraman ondan tüm mal varlığını istiyor. Düşünmesini söyleyip gidiyor.

Sahra, eline aldığı silahla Sancar’ı öldürmek istiyor. Tam silahı ateşleyeceği sırada Gediz, Sahra’yı vuruyor. Sahra, kanlar içinde yere yığılıyor.

 Sefirin Kızı 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sahra Sancar’ı Öldürmek İçin Tetiği Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler