Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sahra Sancar'ı Öldürmek İçin Tetiği...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sahra Sancar’ı Öldürmek İçin Tetiği Çekiyor!

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sefirin Kızı, 33. yeni bölümüyle 21 aralık pazartesi günü ekrana gelecek.  Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nare, tamda kına gecesi günü Sancar’ı terk eder. Halise, misafirlere gelinin gelmemesine bahane uyduramaz. Elvan, Nare’nin grip olduğunu söyleyip herkesi dağıtır. Nare, o gece Gediz’le buluşur. Onun ve Sancar’ın bıçak sırtında olduğunu anlar. Gediz, kendisini tehdit eden Kahraman’a hisselerini sattığı tüm parayı ona verir. O ise dönüp polise, Akın’ın cesedinin gömüldüğü yeri bildiğini söyler. Kahraman, Gediz’e yamuk yapar. Sefirin Kızı 33. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sahra, Sancar’ı öldürmek için tetiği çekiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sahra Sancar’ı Öldürmek İçin Tetiği Çekiyor!

Sefirin Kızı 33. bölüm 1. fragmanında; Sancar, Menekşe’ye onun kalemini kırdığını söylüyor. Nare, Sahra’nın Akın’ın kardeşi olduğunu öğreniyor ve baygınlık geçiriyor. Çıkacak yolu kalmayan Sahra, abisinin intikamını almak için Sancar’a silah çekiyor.

İşte Sefirin Kızı 33. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 32. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nare, Sancar’la uzun uzun konuşup evlenmekten vazgeçtiğini anlatıyor. Konakta ise, kına gecesi yapılmaya başlıyor. Halise, telaşlanmaya başlasa da, Elvan’dan ortalığı şenlendirmesini istiyor. Elvan, oynamaya başlıyor. Misafirleri de oynatıyor. Sonrasında, Nare’nin evlenmekten vazgeçtiği haberi geliyor. Elvan, kına gecesine gelenlere gelinin grip olduğunu söyleyip insanları dağıtıyor.

Sancar, Nare’nin kendisini Menekşe’nin çocuğunun ultrasyon fotoğrafını kendisine gönderdiğini, kına gecesinde veya düğünde sırf onu yanına almak için çocuğunu doğuracağını söylüyor. Kahraman, Gediz’i tehdit edip ondan şirket hisselerini sattığı tüm istiyor. Beş parasız kalacak Gediz, onun teklifini kabul ediyor. Öte yandan Kahraman, Sahra’yı da Loki’yi öldürdüğü için tehdit ediyor.

Tüm aile, Kahraman’ın bir açığını bulmaya kalıyor. Mine, sadece Kahraman’ın kayıp bir kız kardeşi olduğunu öğreniyor. Gediz, Nare’den yardım istemek için onunla buluşuyor. Sancar. Gediz’in Sahra ile buluşup öpüştüğünü görüyor. Elvan, Yahya’nın, Dudu’ya ev aradığını görünce çok üzülüyor. Sancar, Melek’e üzmeden annesiyle ayrıldıklarını anlatıyor.

Menekşe, çocuğunu da alıp konağa yerleşeceğini, Nare’nin sonra Melek’in işini bitireceğini, o konakta sadece kendi oğlu olacağını söylerken Ceylan, duyuyor. Nevzat, Ceylan’a yandım ediyor ve bu durumu Sancar, öğreniyor. Sancar, durumu öğrenir öğrenmez soluğu Menekşe’nin yanında alıyor. Menekşe’de, Sancar’ın kendisine geldiğini düşünüyor. Sancar, Menekşe’nin karnını açıp hamile olmadığını öğreniyor. Tüm aile, Kahraman’ın bir açığını bulmaya kalıyor. Mine, sadece Kahraman’ın kayıp bir kız kardeşi olduğunu öğreniyor.

Sefirin Kızı 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kahraman Gediz’e Yamuk Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler