Ana SayfaDizilerBir Annenin Günahı 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kazım Suna'yı Tehdit Ederek...

İlgili Postlar

Bir Annenin Günahı 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kazım Suna’yı Tehdit Ederek Evlenmeye Zorluyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Bir Annenin Günahı, 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yağmur, babasının kendisine bıraktığı videodan sonra onun kendisini öldürttüğüne inanıyor. Ama ortaya çıkan Sadri’nin eski karısı okları ona çeviriyor. Ali’nin annesine karşı tavırları değişiyor ve evden kaçıyor. Çetin, Sabri’nin neden Suna’ya öldüğü gün para verdiğini anlamak istiyor. Kazım ona, Sabri’yi kendisinin öldürdüğünü yineliyor. Suna, Kazım’ın evlenme teklifini duyunca ona tepki gösteriyor. Kazım, Suna’yı Sadri’nin ölümüyle ilgili tehdit ederek evlenmeye zorluyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Kazım Suna’yı Tehdit Ederek Evlenmeye Zorluyor!

Bir Annenin Günahı 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çetin’in bilerek Yusuf’un kalbinin üzerine yumruk atmasından yere yığılıyor. Yusuf, kendine geldikten sonra Yağmur onu, evine götürüyor ve o gece onun yanında kalıyor. Çetin, Yusuf’un Sadri’nin cinayetini irdelemesinden rahatsız oluyor. Kendisinin yaptığı tüm planların ortaya çıkacağından korkup onu Yağmur’dan uzaklaştırmak istiyor. Yağmur, babasının eski sekreterinden bir telefon alıyor. Kadın, ona vermesi gereken önemli bir şey olduğunu söylüyor.

BİR ANNENİN GÜNAHI 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yusuf’la birlikte şirkete giden Yağmur, yine Çetin’le karşılaşıyor. Çetin, Yağmur’a Yusuf’un şirkette ne işinin olduğunu soruyor. O da, o şirketin onun olduğu kadar babasının da şirketi olduğunu hatırlatıyor. Emekli olan Sadri’nin sekreteri Yağmur’a bir disk veriyor. Yağmur, babasının kendisine bir veda videosu hazırladığını anlıyor ve babasının intihar etmiş olabileceğine inanmaya başlıyor.

Bekir’in patronu Yavuz’un eşinin Sadri’nin eski eşi olduğu ortaya çıkıyor. Yağmur, annesinden o kadının kendisini trafikte kıstırıp öldürmeye çalıştığını anlatıyor. O da, gidip kadını buluyor. Handan, Yağmur’un kendisini suçlamaya başlamasıyla onu itip evinden çıkmasını istediğini söylüyor. Yağmur, kendisini korumak için Handan’ı itiyor ve kadın kafasını sehpaya çarpıp düşüyor.

Onu, öldürdüğünü düşünen Yağmur, oradan uzaklaşıyor. Handan, hastaneye kaldırılıyor. Yağmur’da nezarete atılıyor. Yusuf, gidip Handan’la konuşuyor. Handan, polislere kaza olduğunu söyleyip Yağmur’dan şikayetçi olmuyor. Yusuf’un patronu onu dava hakkındaki gelişmeleri Yağmur’a anlatmaması konusunda uyarıyor. Çetin, Sadri’nin öldüğü gün Suna’ya para verdiğini öğreniyor. Kazım, Çetin’e Sadri’yi kendisinin öldürdüğünü yineliyor.

Suna’nın yanına giden Kazım, ona evlenme teklif ediyor. Suna da, ona nasıl kendisine böyle bir teklif sunabildiğini onun kendisinin abisi olduğunu söylüyor. Kazım da, Suna’ya ne yaptığını bildiğini söylüyor.

Bir Annenin Günahı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çetin Yusuf’un Tüm Planlarını Alt Üst Etmesinden Korkuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler