Ana SayfaDizilerBir Annenin Günahı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çetin Yusuf'un Tüm Planlarını...

İlgili Postlar

Bir Annenin Günahı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çetin Yusuf’un Tüm Planlarını Alt Üst Etmesinden Korkuyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Bir Annenin Günahı, 5. yeni bölümüyle 19 aralık cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Suna, İbrahim komiserin kendisini tutuklamaya değil, aşk itirafı için geldiğini anlar. Ona, net bir cevap veremez. Yusuf, tesadüfen karşılaştığı kadından, Sabri’nin o gece kendisini öldürmesi için para teklif ettiğini öğrenip peşini bırakmaz. Yağmur’u son anda, yurt dışına gitmekten vazgeçirir. Bu durum, Çetin’in hoşuna gitmez. Yusuf ile Yağmur’u, bir arada gören Çetin, Yusuf’un kalbinden ameliyat olduğunu bilip tam da oraya yumruk atar. Bir Annenin Günahı 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çetin, Yusuf’un tüm planlarını alt üst etmesinden korkuyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Çetin Yusuf’un Tüm Planlarını Alt Üst Etmesinden Korkuyor!

BİR ANNENİN GÜNAHI 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Suna, İbrahim komiserin kendisini tutuklamaya geldiğini zannediyor. Ama o, ona yıllardır biriktirip bir türlü söyleyemediği aşkını itiraf ediyor. Kazım, onları görüp işten içe kıskanıyor. Yusuf, Yağmur ile tartışıyor. Yağmur, Yusuf’tan kaçarken herhangi bir adamın arabasına biniyor ve oda ona sarkıntılık edince, Derya, isminde bir kadın sayesinde o adamın elinden kurtuluyor.

Yusuf, cinayeti aydınlatmak için Sabri’nin cenaze fotoğraflarını araştırıyor. O fotoğraflara ulaşıyor ve orada gördüğü Derya ile nezarette konuşma fırsatı yakalıyor. Derya, Yusuf’a kendisini bir şeylere karıştırmaması karşılığında, Sabri’nin o gece kendisini öldürmesi karşılığında para teklif ettiğini itiraf ediyor.

Yağmur, tüm olanlardan kaçmak için yurt dışına gitmeye hazırlanıyor. Yusuf, onu hava alanında yakalayıp babasının kendisini öldürtmek istediğini anlatıyor. Yağmur, Yusuf’un anlattıklarından sonra ülkede kalmaya karar veriyor. Suna, oğlunun bu işin peşini bırakmayacağını öğrenince iyice kötü oluyor.

Bekir, tatbikat için cinayet alanına getiriliyor. Yusuf ve patronu onun yalan söylediğini anlıyor. Onun birileri tarafından bu sözleri ezberletildiğini düşünüyor. Çetin, bu işlerin daha fazla karıştırılmasını istemiyor ve işbirlikçisi Kazım’la birlikte, Yusuf’u bitirmek için konuşuyor, Kazım, Yusuf’un kalbinden yeni ameliyat olduğunu Çetin’e söylüyor. Onları öpüşürken gören Çetin, Yusuf’un üzerine yürüyüp tam da kalbine doğru yumruk atıyor. Yusuf, yere yığılıyor. Yağmur, Yusuf’un başında feryat ediyor.

Bir Annenin Günahı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çetin’in Poyası Ortaya Çıkacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler