Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Gökçe'yi Kanlar...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Gökçe’yi Kanlar İçinde Buluyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi, Kuzey Yıldızı İlk Aşk 44. yeni bölümüyle 19 aralık cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kuzey, Yıldız’ın evlendikten sonra aşkının bittiğini düşünür. Oda, evlendikten sonra onu daha çok sevdiğini ama, söyler. Kuzey, Yıldız’ı bir psikologa götürür. Yıldız’ın bebek fobisi olduğu ortaya çıkar. Bebek fobisini yenmek için Yıldız, bebeklere bakmaya başlar. Osman, Gökçe’yi yaptığı oyundan dolayı terk eder. Gökçe ise., kendisini affettirmek için onun evinin önünde şarkılar söyleyip af diler. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 44. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kuzey, Gökçe’yi kanlar içinde yerde yatarken buluyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey Gökçe’yi Kanlar İçinde Buluyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 44. bölüm 2. fragmanında; Kuzey, Yıldız’ın kendisine yaptıklarının intikamını tek tek alıyor. Tam yatacakları sıra aklına bir şey geliyor ve yatakta Yıldız’ı bekletiyor. Osman, Gökçe’yi affetmemekte inat ediyor. Yıldız, parkta baktığı bebeği kaybediyor. Kuzey, Mine’nin çığlıklarıyla Gökçe’nin başına bir şey geldiğini anlıyor. Gökçe, başından yaralanmış bir şekilde yerde yatıyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 44. bölüm 2. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 43. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzey, Yıldız’la birlikte olmak için fırsat arıyor ve ona sürprizler yapar. Yıldız, Nahide ile konuşup onunla birlikte bir jinekoloğa gider. Doktor, Yıldız’ın sağlıklı olduğunu ama bebek yapmak için acele etmesini tavsiye eder. Yıldız, 20 yıl aradan sonra Kuzey’le birlikte olmaya alışamamışken çocuk yapmaya hazır olmadığını hisseder. Onda bir fobi oluşur. O yüzden dolayı, sürekli Kuzey’den kaçmak ister.

Onunla birlikte yatmamak için bir bahaneler uydurur. Kuzey ise, Yıldız’ın kendisinden bıktığını düşünmeye başlar. Sefer, kabuslar görür. Cevher, para ödülünü almak için Sefer’i o eve gitmeye ikna eder. Aslında o üç kızın, hayalet olmadığı o evde kalabilmek için böyle bir yola başvurdukları ortaya çıkar.

Kızlar, erkek arkadaşlarını sadakat testinden geçirir. Onlara iki tane, güzel kız ayarlayıp ne yapacaklarını izler. Osman, Gökçe’nin bu yaptığına çok bozulur ve kendisine güvenmiyorsa daha fazla birlikte olmak istemediğini söyler. Gökçe, yaptığına pişman olur.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Bebek Fobisini Yenebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler