Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Bebek Fobisini...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Bebek Fobisini Yenebilecek Mi?

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi, Kuzey Yıldızı İlk Aşk 43. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde: Yıldız, Nahide ile birlikte doktora gidiyor ve doktora, hamile kalmak için ne kadar zamanı olduğunu soruyor. Çocuk yapmak için hazır olmayan Yıldız, bunalıma giriyor. Sefer, yine o gizemli eve bu sefer Cevher’le birlikte gidiyor. Oradaki hayalet çocukların kimsesiz olduğu ortaya çıkıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 44. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, bebek fobisini yenebilecek mi?

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız Bebek Fobisini Yenebilecek Mi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 44. bölüm 1. fragmanında; Kuzey, Yıldız’ın evlendikten sonra aşkının bittiğini düşünüyor. Oda, evlendikten sonra onu daha çok sevdiğini ama, söylüyor. Kuzey, Yıldız’ı bir psikologa götürüyor. Yıldız’ın bebek fobisi olduğu ortaya çıkıyor. Bebek fobisini yenmek için Yıldız, bebeklere bakmaya başlıyor. Osman, Gökçe’yi yaptığı oyundan dolayı terk ediyor. Gökçe ise., kendisini affettirmek için onun evinin önünde şarkılar söyleyip af diliyor.

İşte Kuzey Yıldızı ilk Aşk 44. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1337869757144555520

 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 43. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kuzey, Yıldız’la birlikte olmak için fırsat arıyor ve ona sürprizler yapıyor. Yıldız, Nahide ile konuşup onunla birlikte bir jinekoloğa gidiyor. Doktor, Yıldız’ın sağlıklı olduğunu ama bebek yapmak için acele etmesini tavsiye ediyor. Yıldız, 20 yıl aradan sonra Kuzey’le birlikte olmaya alışamamışken çocuk yapmaya hazır olmadığını hissediyor. Onda bir fobi oluşuyor. O yüzden dolayı, sürekli Kuzey’den kaçmak istiyor.

Onunla birlikte yatmamak için bir bahaneler uyduruyor. Kuzey ise, Yıldız’ın kendisinden bıktığını düşünmeye başlıyor. Sefer, kabuslar görüyor. Cevher, para ödülünü almak için Sefer’i o eve gitmeye ikna ediyor. Aslında o üç kızın, hayalet olmadığı o evde kalabilmek için böyle bir yola başvurdukları ortaya çıkıyor.

Kızlar, erkek arkadaşlarını sadakat testinden geçiriyor. Onlara iki tane, güzel kız ayarlayıp ne yapacaklarını izliyor. Osman, Gökçe’nin bu yaptığına çok bozuluyor ve kendisine güvenmiyorsa daha fazla birlikte olmak istemediğini söylüyor. Gökçe, yaptığına pişman oluyor.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 43. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Çocuk Yapmamak İçin Kuzey’den Kaçıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler