Ana SayfaDizilerBomba Ayrılık!..Sen Çal Kapımı Dizisine İlayda Çevik Geldi Ünlü Oyuncu Ayrıldı...

İlgili Postlar

Bomba Ayrılık!..Sen Çal Kapımı Dizisine İlayda Çevik Geldi Ünlü Oyuncu Ayrıldı…

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Sen Çal Kapımı’na en son oyuncu İlayda Çevik katılmıştı. Ancak İlayda Çevik’in gelişi başarılı oyuncunun ayrılmasına sebep oldu. Sen Çal Kapımı’n da olay ayrılık.. Ünlü diziden kim ayrıldı? İşte Detaylar..

Ali Ersan Duru Sen Çal Kapımı Dizisinden Neden Ayrıldı?

Bomba Ayrılık!..Sen Çal Kapımı Dizisine İlayda Çevik Geldi Ünlü Oyuncu Ayrıldı…

FOX TV televizyonlarının beğenilen dizisi Sen Çal Kapımı, bu defa reyting krizi yaşadı. Haftalık yayın günü çarşamba akşamından akşamından cumartesiye taşınan dizi, düşen reyting oranlarını toplamaya çalışırken, tamda bu sırada dizide de oyuncu değişiklikleri oluştu..

İlayda Çevik Kimdir?

Diziye en son güzel oyuncu İlayda Çevik katıldı. Balca adlı bir karaktere can veren İlayda Çevik’in dizideki rolü de ortaya çıkmış oldu.. Yeni izlenilen tanıtım fragmanıyla beraber Balca’nın, Selin’in yerine göz diktiği aşikar..

Bige Önal Sen Çal Kapımı’ndan Ayrılıyormu? 

Konuşulan dedikodulara göreyse, Oyuncu Çevik’in dizi Sen Çal Kapımı’na gelişi oyuncu Bige Önal’ın Sen Çal Kapımı’ndan ayrılmasını gösteriyor. Eda’nın işe başka birisini almasının da Selin’in senaryodan ayrılacağı tahminlerini kuvvetlendiriyor.

Bige Önal Kimdir?

Diğer yandan dizideki değişiklikler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Sen Çal Kapımı’n başrol oyuncuları olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yanı sıra Bige Önal isminden söz ettiriyor.

Bige Önal Ön Planda…

Hal böyle olunca oyuncu Önal’ın gidişi ise dizinin reytinglerini olumsuz olarak etkileyebileceği de dilden dile dolaşıyor.. Çünkü Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisinde bayağı ön plana çıktı.

Bige Önal’a Rüzgar Şoku!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler