Ana SayfaDizilerSadakatsiz 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya'yı Öldürmeye Çalışan Maskeli Kişi Kim?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya’yı Öldürmeye Çalışan Maskeli Kişi Kim?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 10. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derin, partiye Asya’yı Volkan’ın davet ettiğini öğrenince bozuluyor. Asya, Ali’yi ararken onların yatak odasına giriyor ve kendi eşyalarının aynılarını orada görüyor. Parfümüne kadar. Volkan, Asya’yı Turgay’dan kıskanıyor. Asya’nın evinin camına birisi taş fırlatıp kırıyor. Taşa sarılı da tehdit mesajı yazıyor. Volkan, Asya’nın çalıştığı hastaneye büyük bir bağışta bulunmak istiyor. Ancak, karşılığında hastane müdüründen Asya’yı başhekimlikten almasını istiyor. Sadakatsiz 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Asya’yı öldürmeye çalışan maskeli kişi kim?

Çarşamba Dizileri 2020

Asya’yı Öldürmeye Çalışan Maskeli Kişi Kim?

Sadakatsiz 11. bölüm 1. fragmanında; Asya, Volkan’ın kendisine zarar vermek için bir şey yaptığını öğreniyor. Sonrasında, Asya evde otururken, evine maskeli biri girip üzerine saldırıyor. Onun, boğazını sıkıp öldürmeye çalışan maskeli kişi Volkan mı?

İşte Sadakatsiz 11. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya, oğlunu almak için partiye gidiyor. Ancak, kendisine o partiye gitmeyeceğini söyleyen herkesi orada görüyor. Derin’in Asya’yı, davetsiz gelmekle suçlayan tavırları onun davetiyesini göstermesiyle havada kalıyor. Asya, oğlunu aramak için yukarı kata çıkıyor. Tek tek odalara bakarken, Derin’in eşyalarının olduğu odaya giriyor. Orada, kendi kullandığı geceliğin, sabahlığının ve parfümlerinin aynılarını şok oluyor.

Demir ise, okulda olduğu gibi orada da Ali ile uğraşıyor. Onun annesinin partiyi bastığını söyleyip onu aşağılıyor. Ali ise, bu durumu annesine bahsetmiyor. Volkan, ertesi gün Asya’nın evine Ali’nin atkısını verme bahanesiyle gidiyor. Ali’den, Turgay’la birlikte at binmeye gideceklerini öğreniyor. Hemen, Derin’i de alıp oraya giriyor. Derin, Volkan’la Asya’yı yan yana görünce çok sinirleniyor.

Volkan’ı kaybetmek istemediği için alttan alıyor. Asya’nın camı kırılıyor. Camı kıran taşa sarılı notu okuyan Asya, hemen polisi çağırıyor ve Nil’in sevgilisinden şüpheleniyor. Volkan, Derya ile hastane müdürünü yemeğe davet ediyor. Müdür’e, hastaneye büyük bir bağış yapmak istediğini söyleyen Volkan, bağış karşılığında Asya’nın baş hekimliğinin elinden alınıp Bahar’a verilmesini istiyor. Bakalım Volkan, bu amacına ulaşabilecek mi?

Sadakatsiz 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’yı Turgay’dan Kıskanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler