Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi Zeynep'i Bayıltıp Kaçırmaya...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi Zeynep’i Bayıltıp Kaçırmaya Kalkıyor!

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen dizisi, Doğduğun Ev Kaderindir 24. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mehdi, Zeynep’le konuşmak için polislerden kaçıyor. Zeynep, Mehdi’den korunmak için Barış’ın evine gidiyor. Onun hasta bir kardeşi olduğunu öğreniyor ve ona adeta ilaç oluyor. Saniye, sonunda Mehdi’nin kızına zarar verebileceğini anlayıp ondan hesap sormak için evine gidiyor. Benal, geri dönüp Mehdi’nin evine yerleşiyor. Zeynep’in, Barış’ın evinde kaldığını öğrenen Mehdi, orayı buluyor. Mehdi, Zeynep’i eterle bayıltıp kaçırmaya kalkıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi Zeynep’i Bayıltıp Kaçırmaya Kalkıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mehdi, polislerden kaçmakla büyük suç işlediğinin farkında olmadan, Zeynep’i bulmaya çalışıyor. Barış, Zeynep’i önce güvenli bir yere yemeğe götürüyor. Eve gitmesi gereken Barış’la birlikte Zeynep’te onun evine gidiyor. Zeynep, orada Barış’ın hasta bir kardeşi olduğunu öğreniyor. Mehdi, Zeynep’i aramak için eve kadar geliyor. Sultan, onunla konuşup bunu yapmamasını rica ediyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sakine evde, sürekli Mehdi’yi kayırıp kızını sevdiği için yaptığını söyleyip duruyor. Nermin, artık Sakine’ye patlıyor. Ona kızının hayatının tehlikede olduğunu o videoyu seyrederek sokuyor. Sakine, videoyu seyredince Mehdi’nin gözündeki öfkeyi görüyor ve hemen onun evine gidip camları taşlıyor. Dışarı çıkan Cemile’den Mehdi’nin karşısına çıkmasını istiyor.

Cemile, Sakine’yi gönderdikten sonra içeride Mehdi’yi görüyor. Mehdi, o kadar hakareti duyup Sakine’nin karşısına çıkmamıştır. Polise ifade verip kurtulacak olan Mehdi, inatla evden de kaçıp Zeynep’in peşine düşüyor. Zeynep ise, Barış’ın hasta kardeşiyle konuşun onu, on yıl sonra ilk kez sofraya oturtmayı başaran kişi oluyor. Barış, Zeynep’in bu kabiliyetinden çok etkileniyor.

İkili, Mehdi’nin orayı bulup geleceğini düşünerek sabaha kadar uyumadan beklemek istiyor. Barış’la Zeynep, birlikte oyunlar oynayıp filmler seyrediyor. Mehdi, Barış’ın evini buluyor ve Zeynep mutfaktayken karşısına çıkıp elindeki eterle onu bayıltıyor. Zeynep’i bayılttıktan sonra Mehdi, ondan özür diliyor. Mehdi, işlediği suçlarla yıllarca hapis yatacağından habersiz Zeynep’i kaçırmaya çalışıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehdi Zeynep’in Peşini Bırakmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler