Ana SayfaDizilerZümrütüanka 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Meliha Latif'in Cebindeki Paraları Alıp Kaçıyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Meliha Latif’in Cebindeki Paraları Alıp Kaçıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Zümrütüanka, 23. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zümrüt, ameliyattan çıkıyor. Serhat, karısının bir daha çocuk sahibi olamayabileceğini söylüyor. Karakol komutanı, iki düşman ailenin barıştığını öğrenip örnek olabilecek bir yemek düzenliyor. Ülfet, o yemeğe gidip Sühandan’ın hamile olduğunu söylüyor. O gece konakta kalan Meliha, Latif’in odasına girip onunla birlikte oluyor. Latif’i, annesi peş parasız bırakacağını söylüyor. Ailesini ret eden Latif, Meliha’nın karşısına çıkıyor. Meliha, Latif’in cebindeki paraları alıp kaçıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Meliha Latif’in Cebindeki Paraları Alıp Kaçıyor!

Zümrütüanka 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Zümrüt, ameliyattan çıkıyor. Azimet, Zümrüt’ün hamile kalmaması için doktoru ayarlıyor ki, doktor ameliyattan sonra onun çocuğu olamayacağını söylüyor. Olsa bile hamilelik döneminde düşük yapacağını söylüyor. Zümrüt, çocuk sahibi olmaktan ümidini kesiyor. Doktorla tekrar görüşen Serhat, ondan taşıyıcı anne yoluyla evlat sahibi olabileceklerini söylüyor.

ZÜMRÜTÜANKA 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Karakol komutanı, iki düşman aileyi karakola çağırıyor. Onların barış yaptığından emin olduktan sonra, örnek teşkil etmesi için bir yemekte onları buluşturmak istediğini söylüyor. Birbirlerinin ayağına gitmek istemeyeceklerini düşünen komutan, farklı bir mekanda yemek düzenliyor. Yemeğe, herkes katılmak zorunda kalıyor. Kendisini, nişanlandıktan sonra hiç aramayan Meliha, Latif’i annesinin zoruyla arıyor. Oda, ağzından ablasının hamile olduğunu kaçırıyor.

Ülfet, hemen hazırlanıp konağa gidiyor. Meliha’yı orada bırakıp eve gideceğini söylüyor. Yemeğe giden Ülfet, Sühandan’ın hamile olduğunu söylüyor. O gece Meliha, Latif’in odasına giriyor ve birlikte oluyorlar. Nevbahar, Meliha ile oğlunu aynı yatakta görünce konağı ayağa kaldırıyor.

Sühandan, annesine bu yaptığından dolayı çok kızıyor ve söylediği sözler karşısında annesinden tokat yiyor. Latif, o geceden sonra Meliha’dan ve annesinden özür diliyor. Ülfet, annesinin kendisinden özür dilemesini istiyor. Nevbahar, oğluna kredi kartlarını bırakıp gitmesini istiyor.

Bakalım o zaman Meliha’nın onu isteyecek mi görmesini istiyor. Latif, Meliha’nın evine gidip Ülfet’e, ailesini kendisini ret ettiğini, ama bir işe girip kızına mutlu bir hayat yaşatabileceğini söylüyor. Meliha, Latif’in ceketini asarken onun cebinde olan paraları görmüştür. Onu değil parasını istediği için paraları alıp kaçıyor.

Zümrütüanka 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deniz Serhat’ın Çocuğuna Taşıyıcı Anne Mi Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler