Ana SayfaDizilerZümrütüanka 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deniz Serhat'ın Çocuğuna Taşıyıcı Anne Mi...

İlgili Postlar

Zümrütüanka 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deniz Serhat’ın Çocuğuna Taşıyıcı Anne Mi Olacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka, 23. yeni bölümüyle 16 aralık çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Latif, Behram tarafından kaçırılır. Abbas, Sühandan’ın hamile olduğunu öğrenir ve hemen o bebekten kurtulmasını ister. Latif’i, kurtarmak için Abbas, Behram’a teslim olur. Ancak, Behram tam onu öldüreceği sırada Abbas, Sühandan’ın hamile olduğunu ve serbest kalıyor. Evdekilere de Behram’la para karşılığında anlaştığını söyler, Latif, istemese de Meliha ile nişanlanır. Karın ağrısıyla hastaneye kaldırılan Zümrüt, ameliyata alınır. Zümrütüanka 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Deniz, Serhat’ın çocuğuna taşıyıcı anne mi olacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Deniz Serhat’ın Çocuğuna Taşıyıcı Anne Mi Olacak?

Zümrütüanka 23. bölüm 1. fragmanında; Ameliyattan sonra Zümrüt’ün bir daha çocuğu olmayacağı kesinleşiyor. Azimet, Deniz’le yeni bir plan yapıyor. Serhat, bir çocuk sahibi olmak istediklerini bunu bir taşıyıcı anne ile yapmak istediklerini söylüyor. Azimet ise, Serhat’a Deniz’in taşıyıcı anne olabileceğini söylüyor.

İşte Zümrütüanka 23. bölüm 1. fragmanı….

 

ZÜMRÜTÜANKA 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Serhat, kendisini vuranın ve Hamit’i öldürenin Abbas olduğunu öğrenir. Behram, Latif’i kaçırıp elini kolunu bağlar. Azimet, Zümrüt’ün öğrendiklerinden sonra onu alenen tehdit eder. Ona dikkat etmesini onun sonunun da Serhat’ın annesi gibi olmamasını söyler.

Behram, Hamit’i Serhat’ın öldürmediğini anlar ve Latif’i kaçırır. Öte yandan Abbas, kızının hamile olduğunu öğrenir. Karısına doktora gidip o çocuğu aldırmasını ister. Abbas, Serhat’tan Latif’in kaçırıldığını öğrenir. Behram, Latif’i verip Abbas’ı alır. Abbas, kendisini feda etmiş gibi ona teslim olur. Yolda bir oyuncakçıda durup oyuncak alır.
Behram, Abbas’ı Hamit’in öldürüldüğü yere götürür ve kafasına silahı dayar. Abbas, onun elinden kurtulmak için Sühandan’ın hamile olduğunu söyler. Eğer kendisini öldürürse torununu göremeyeceğini, eğer bırakırsa torunu doğduğunda ona teslim edeceğini söyler. Behram, Hamit’in bir bebeği olacağını duyunca, onu serbest bırakır. Abbas eve geldiğinde para karşılığında Behram’ın kendisini serbest bıraktığını söyler ve kasada ne kadar para varsa alıp kendi kasasına koyar.
Canan Abbas’ın yanına gidip, ona özgürlüğünü verdiği için teşekkür eder. Eğer o Hamit’i öldürmeseydi kızıyla kaçacağını söyler. Abbas, kafayı Canan’a takar. Koşa koşa onun arkadaşıyla oturduğu yere gider. Ülfet’in tehdidiyle Azimet Latif ile Meliha’yı nişanlır. Zümrüt, karın ağrısı ile hastaneye yatırılır. Azimet, hemen kendi doktorlarını arayıp Zümrüt ile ilgilenmesi ister. O da Zümrüt’ü, hemen ameliyata alır.

Zümrütüanka 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zümrüt’ün Ameliyata Alınmasında Azimet’in Parmağı Mı Var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler