Ana SayfaDizilerBaraj 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar Nazım'la Evleneceğini Açıklıyor!

İlgili Postlar

Baraj 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar Nazım’la Evleneceğini Açıklıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 18. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nazım, bambaşka biri olarak yıllar sonra aşkını ve hayatını çalanlardan intikam almak için geri döner. Artık onun yüzünde, geçmişinin izlerini taşıyan izlerde yoktur. Nazım, boş yere hapis yattığı yılların acısını nasıl çıkaracak? Baraj 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bahar, Mert’in doğum gününde Nazım’la evleneceğini açıklıyor.

Salı Dizileri 2020

Bahar Nazım’la Evleneceğini Açıklıyor!

Baraj 18. bölüm 2. fragmanında; Nehir, Nazım hapse girdikten sonra Hakan’la evlenmiş ve bir de Mert isminde oğlu olmuştur. Mert’in doğum gününde herkes bir araya geliyor. Bahar ise, oraya Nazım’ın kolunda geliyor. Oradakilere Nazım’la evlenme kararı aldıklarını açıklıyor. Nehir, Nazım’ı görünce donup kalıyor.

İşte Baraj 18. bölüm 2. fragmanı….

BARAJ 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Nazım, Nehir’e evlenme teklif eder ve oda kabul eder. İki aşık geceyi beraber geçirir. Nevin, Nazım’ı arayıp bahçede bir ceset bulduğunu söyler. Apar topar Nehir ve Nazım, eve gidip polisi arar. Nazım, Halil’in cesedi olduğunu anlar. Polis, ilk şüpheli olarak Nazım’ı karakola götürür.

Öte yandan Tarık ile Zahra, derin bir nefes alır. Ama Tarık, kendisini mesajla tehdit edip paraları yaktıran kişinin kim olduğunu, tekrar tehdit edecek mi diye içi içini yer. Hakan, ölen eşi Yağmur’a Nehir’i çok benzettiği için onu kaybetmek istemez, Kardeşi Bahar’dan, Nazım’ın davasını görmesini ister. Bahar, Nehir’i görünce yengesine çok benzediğini görür.

Hakan, Bahar’dan bu davayı alıp Nazım’ı hapisten çıkartmamasını ister. O ise, bunu yapamayacağını söyler. Hakan, kardeşinden umudu kesince, Nazım’ı hapisten çıkartmamak için başka çareler bulur. Tarık, tam İstanbul’a gidecekken İbrahim’in kendilerini tehdit eden kişi olduğunu öğrenir.

Ona, tehdit mesajının tekrar geldiğini, paraları yaktıkları yere gitmelerini gerektiğini söyler. Orada, Tarık ile İbrahim, yüzleşip birbirlerine girer. İki hafta sonra Nazım’ın mahkemesi görülür. Bahar, Nazım’ın cinayet işlendiği zaman nerelerde olduğunu sunan bir dosya hazırlayıp mahkemeye verir.

Mahkemede, Nazım’ın deliller doğrultusunda serbest kalacağı beklenirken aksi olur. Nazım, Halil’i öldürmekten 25 yıl hapis cezasına mahkum edilir. Bunu duyan Nehir, fenalık geçirir. Onu Nazım’ın katil olduğuna inandırmaya çalışan Hakan ise onu teselli eder.

Baraj 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Bambaşka Biri Olarak Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler