Ana SayfaDizilerYasak Elma 89. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahika Şimdide Çağatay'a Mı Kancayı...

İlgili Postlar

Yasak Elma 89. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahika Şimdide Çağatay’a Mı Kancayı Takıyor?

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yasak Elma, 89. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hasan Ali, Şahika’ya etrafında fırıldak dönmesine izin verecek bir insan olmadığını söyler. Feride, Burcu’yla anlaşıp onu Yıldız’ın dükkanına gönderir. Burcu, Yıldız’ı kendisine yaklaşıp sevgilisini ayartmakla suçlar. Bunun üzerine Yıldız, Çağatay’a patlar. O da, bu kadarcık konuyu bile konuşup çözemiyorlarsa bu ilişkinin başlamadan bitmesini söyler. Yıldız’da, tamam deyip dönüp gider. Yasak Elma 89. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şahika, şimdide Çağatay’a mı kancayı takıyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Şahika Şimdide Çağatay’a Mı Kancayı Takıyor?

Yasak Elma 89. bölüm 2. fragmanında; Farklı bir kılığa bürünen Şahika, Feride’nin karşısına çıkıyor. Feride, onu çok beğeniyor ve tam istediği gelin olduğunu düşünüp oğluyla tanıştırmayı planlıyor.

İşte Yasak Elma 89, bölüm 2. fragmanı….

YASAK ELMA 88. BÖLÜM ÖZETİ!

Şahika, Mert’i şirketten attırmak için yardımcısı Haluk’la bir plan yapar. Ona şirkette bir dedikodu yaymasını ister. Mert’le Şahika’nın yasak aşk yaşadığı haberi yayılır. Şahika, Mert’in odasına giriyor ve üzerini parçalayıp çığlık atmaya başlar. Herkes başlarına toplanınca da Şahika, Mert’in kendisini taciz ettiğini söyler. Hasan Ali bey, Şahika’ya inanıp Mert’i yönetimden alır ve bu durumun aslı ortaya çıkana kadar da şirkete gelmemesini söyler.

Asuman ile Zehra, Avakado bar açar. Açılışta Zehra, Mert ile Şahika arasındaki olanları öğrenir. Mert, Zehra’ya kendisine inanmıyorsa evliliklerini bitirebileceklerini söyler. Zehra, onu kaybetmek istemediği için Mert’e inanır. Mert, Ender’den yardım ister. Karşılığında ise ona hisse vereceğini söyler. Haluk, Şahika’dan bu yaptığının karşılığında ondan bir ev ister. Şahika, hemen Haluk’un yerine birini aramaya başlar.

Caner, Şahika’nın sekreterinin masasını karıştırıp Şahika’nın Haluk’un yerine adam aradığını öğrenir. Ender, Haluk’a durumu anlatır. Haluk. Hasan Ali beye Mert’in masum olduğunu anlatır. Hasan Ali, Şahika’yla konuşup onu yönetim kurulundan attığını söyler. Yıldız, spor salonunda tanıştığı kızın Çağatay’ın eski sevgilisi olduğunu öğrenir. Çağatay’ın annesi, Yıldız’ın oğluyla babasını barıştırdığını öğrenince ona bir tuzak kurar.

Perdelerini kuru temizlemeciye gönderip çektiğini söyleyip Yıldız’dan 100 bin lira ister. Yıldız, kadınla konuşmak için eve gider. O sırada Çağatay da evine gelince annesinin Yıldız’a oynadığı oyunu öğrenir. Çağatay, yeni barıştığı eski sevgilisinden ayrılır. Yıldız’da kendisiyle ilgilenen Çağatay’ın arkadaşına onunla olamayacağını söyler. Çağatay, Yıldız’ın yanına gelir. Onun ciddi bir ilişki düşündüğünü sandığını söyler. O da onunla ciddi bir ilişki düşündüğünü söyleyince Çağatay, Yıldız’ı öper.

Yasak Elma 89. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çağatay Aşkı Çatırdıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler