Ana SayfaDizilerEsra Erol'da Herkesi Şok Eden Olay! Anne ve Kız 65 Yaşındaki Adama...

İlgili Postlar

Esra Erol’da Herkesi Şok Eden Olay! Anne ve Kız 65 Yaşındaki Adama Aşık Oldu

Esra Erol programında konu olarak işlediği olaylarla gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz bölümlerde programa konuk olan Ayşe Çekem, kızı ile birlikte 65 yaşındaki Adnan Yıldırım’a aşık olduklarını itiraf edince stüdyoda herkes şaşkına döndü. İşte ilginç olayın tüm detayları haberimizde…

Esra Erol Programında Herkesi Şaşırtan İddia: Kocam Yabancı Sevgilisini Babasıyla Evlendirdi

Esra Erol’da Herkesi Şok Eden Olay! Anne ve Kız 65 Yaşındaki Adama Aşık Oldu

Esra Erol programında konu olarak işlediği olaylarla gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz bölümlerde programa konuk olan Ayşe Çekem, kızı ile birlikte 65 yaşındaki Adnan Yıldırım’a aşık olduklarını itiraf etti. Ayşe Çekem, sözde hoca olarak bilinen Adnan Yıldırım’ın kızını iyileştirmek için hayatlarına girdiklerini anlattı.

Esra Erol’da sosyal medyanın gerçek yüzü ortaya çıktı! Karşısında görünce şaşkına döndü

65 yaşındaki sözde hoca ile Adnan Yıldırım’ın hem kendisi hem de kızı ile ilişki yaşadığını söyleyen Ayçe Çekem stüdyoya kızını aramaya geldi. Çekem, 26 Kasım tarihinde “İş görüşmesine gidiyorum diyerek” evden kaçtığını anlattı.

Sözde Hocanın Resmi Nikahlı Eşi Yayına Bağlandı

Ayşe Çekem, sözde hoca Adnan Yıldırım’ın eşinin de her şeyi bildiğini iddia etti. Sözde hoca Adnan Yıldırım’ın resmi nikahlı eşi Zübeyde Yıldırım yayına bağlanarak hakkındaki iddiaları cevapladı. Zübeyde Yıldırım, “Anne kız 5 yıldır kocama musallat oldu, yuvamı yıktılar” dedi. Esra Erol eşinin hoca olup olmadığını sorunca Zübeyde Yıldırım, “Benim eşimin alnı seccadeye bile değmedi, Cuma’ya bile gitmez. Bunlar eşime nasıl inandı bende anlamadım” sözleri herkesi şok etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler