Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehdi Zeynep'in Peşini Bırakmıyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehdi Zeynep’in Peşini Bırakmıyor!

TV 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 24. yeni bölümüyle 16 aralık çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Mehdi Zeynep ile Barış’ın motosiklete binip gittiğini görür. Öfkeden deliye döner ve şirketin Zeynep’e aldığı arabanın camlarını sopayla kırar. Müjgan, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Ama hayatını kaybeder. Zeynep. Mehdi’nin bir sokak öteye taşındığını öğrenir. Nermin, Mehdi’nin Zeynep’e zarar vermesinden korkar. Barış, Zeynep’e arabasını darp edenin Mehdi olduğunu ispatlayan görüntüleri ona izletir. Zeynep, polislerle birlikte Mehdi’nin dükkanına gider. Doğduğun Ev Kaderindir 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mehdi, Zeynep’in peşini bırakmıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi Zeynep’in Peşini Bırakmıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 24. bölüm 1. fragmanında; Mehdi, polislerden kaçıp Zeynep’le konuşmak için onun peşine düşüyor. Zeynep, ondan korktuğu için saklanmak zorunda kalıyor. Sakine, görüntüleri izledikten sonra Mehdi’nin evinin camlarını kırıp ondan bunun hesabını sormak istiyor. Zor günler yaşayan Barış’ı, Zeynep yalnız bırakmıyor ve ona destek oluyor. Mehdi ise, onu adım adım takip ediyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 24. bölüm 1. fragmanı…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehdi, Zeynep’le Barış’ın bir motosiklete binip gittiklerini görür. Onları takip etmek için peşlerine düşer. Takip edemeyince öfkeden deliye dönüp, Barış’ın Zeynep’e tahsis ettiği arabanın camlarını sopayla kırar. Daha sonra Müjgan’ın Burhan tarafından vurulduğunu öğrenip hastaneye koşar. Orada son kes ablasını görüyor. Müjgan, hayatını kaybeder.

Mehdi Müjgan’ı babasının mezarının yanına gömer. Cemile, Müjgan öldükten sonra sürekli Mehdi’yi düşünür. Nuh onu kendine getirir ve Müjgan’ın onun da ablası olduğunu hatırlatır. Müjgan’ın ölümünden sonra Zeynep, Mehdi yalnız bırakmaz. Bu duruma Nermin Hanım rahatsız olur. Onun bu durumdan faydalanıp Zeynep’e yaklaşacağını düşünür.
Zeynep Mehdi nin evinin 100 metre ilerisine taşındığını öğrenince sinirlenir. Ona, boşandıklarını bir kez daha hatırlatır ve uzak durmaları gerektiğini söyler. Mehdi ise, boşanmayı onun istediğini kendisinin ise razı olduğunu söyler. Evdekiler de Mehdi’nin yakın bir eve taşındığını öğrenir.
Sakine bu duruma sevinirken, Nermin Mehdi’nin Zeynep’e zarar vermesinden korkmaya başlar. Sakine’ye, Burhan’ın Müjgan’a ne yaptığını hatırlatır. Barış, emniyeti arayıp Zeynep’in arabasının kim tarafından camları kırıldığının bulunmasını ister. O görüntüler Barış’ın eline ulaşır. O da hemen Nermin hanıma gönderir. Nermin, telaşla Barışı arayıp Zeynep’i anlatmaları gerektiğini söyler.
Barış sabaha kadar bekler ve Zeynep’e görüntüyü izletir. Ona, bu öfkenin onun sonu olabileceğini söyler.
Mehdi dükkan açılışı yapar. Zeynep oraya polislerle birlikte gider. Polisler Mehdi’ye Zeynep’in ona uzaklaştırma kararı çıkarttığını söyler. Ayrıca, arabaya zarar verdiği için de ifade vermesi gerektiğini söylerler. Zeynep arabayla oradan uzaklaşır. Mehdi ise, polisleri itip Zeynep’in arabasının arkasından koşar.

Doğduğun Ev Kaderindir 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi’ye Zeynep’ten Büyük Şok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler