Ana SayfaDizilerTRT Belgesel'de Rol Aldığı Diziyle Dünya Sinemasına Açılıyor...

İlgili Postlar

TRT Belgesel’de Rol Aldığı Diziyle Dünya Sinemasına Açılıyor…

Geçtiğimiz dönemlerde fenomen dizi Çukur’da hayat verdiği “Victor” karakteriyle izleyicisinin, yönetmenlerin ve yapımcıların tüm dikkatlerini üzerine çeken sanatçı Doğan Barış Yaşar, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. Nasılmı? Detayları Haberimizde..

TRT Belgesel’de Rol Aldığı Diziyle Dünya Sinemasına Açılıyor…

Dizi “Çukur’dan daha sonra Arka Sokaklar, Menajerimi Ara, Ramo adlı dizilerde de roller alarak başarılı oyunculuk performansını ispat eden yetenekli oyuncu Doğan Barış Yaşar, TRT Belgesel ekranlarında izlenilen “Savaşın Efsaneleri” adlı belgesel dizinin ilerleyen bölümlerinde Viking Kralı Guthrum rolüyle izleyicilerle buluşacak.

TRT Belgesel televizyonlarında her hafta yayınlanan “Savaşın Efsaneleri” isimli belgesel dizisinde her hafta dünya savaş tarihine başarıları ile damga vuran efsane savaşçıların hayatları anlatılıyor.

Viking Kralı Guthrum Rolü Onda!..

Bu başarılı yapımda Vikinglerin en büyük savaşçısı Viking Kralı Guthrum rolünü üstlenen Doğan Barış Yaşar, yaptığı basın açıklamasında çekimlerin çok iyi geçtiğini söyleyerek “İyi bir yapımın geleceğinden emin olabilirsiniz” dedi.

“Damga Vurmuş Bir İsmi Canlandırmak Benim İçin Büyük Bir Onur”

Usta oyuncu Doğan Barış Yaşar sözlerini “ Oyunculuk kariyerimde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorum. Amacım özellikle dünya sinemasında yer almak. Bu konuda oyunculuğumun haricinde diğer yeteneklerimi de en güzel şekilde sergileyeceğimden eminim .Dünya tarihine damga vurmuş bir ismi canlandırmak benim için büyük bir onur.” ifadeleriyle tamamladı..

Doğan Barış Yaşar Kimdir?

Doğan Barış Yaşar Viking Kralı Guthrum rolü
Doğan Barış Yaşar Viking Kralı Guthrum rolü

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler