Ana SayfaÜnlülerSu El Roman: Testim Negatif Ama Korona Oldum

İlgili Postlar

Su El Roman: Testim Negatif Ama Korona Oldum

Paylaştığı cesur pozlarla sık sık gündeme gelen Rafet El Roman’ın kızı Su El Roman, son paylaşımıyla kafaları karıştırdı. El Roman yaptığı açıklamada, “Testim negatif ama yaklaşık 1 haftadır kötüyüm” dedi

Rafet El Roman kimdir?

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla isminden sıkça söz ettiren Rafet El Roman’ın kızı Su El Roman, yaptığı son paylaşımla kafaları karıştırdı.

Koronavirüse yakalandığını söyleyen El Roman, “Korona oldum, testim negatif çıkmasına rağmen yaklaşık bir hafta çok kötüydü. İki hafta geçmesine rağmen hala toparlanamadım” ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan 22 yaşındaki El Roman;

“İki hafta karantinadaydım. Korona oldum, testim negatif çıkmasına rağmen yaklaşık bir hafta çok kötüydüm. İki hafta geçmesine rağmen hala toparlanamadım. Şimdi çok şükür yine biraz iyiyim ama gerçekten anlattıkları kadar kötüydü.” ifadelerini kullandı.

Su El Roman'ın Instagram Paylaşımı

 

‘MÜDAHALE ETMEZ’ DEMİŞTİ

El Roman geçtiğimiz günlerde bir takipçisinin “Baban bu pozlara kızmıyor mu?” sorusuna, “”Mutlaka onayını alıyorum. Babam kritik bir şey olmadığı sürece hayatımıza müdahale etmez” cevabını vermişti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler