Ana SayfaKimdirDoğan Barış Yaşar Kimdir?

İlgili Postlar

Doğan Barış Yaşar Kimdir?

Başarılı oyunculuğuyla dünya sinemasına açılan sanatçı Doğan Barış Yaşar Kimdir? Doğan Barış Yaşar Ne Zaman Doğdu? Doğan Barış Yaşar Nerede Doğdu? Doğan Barış Yaşar Kaç Yaşında? Doğan Barış Yaşar Aslen Nerelidir? Doğan Barış Yaşar Hangi Burç? Doğan Barış Yaşar hakkında merak ettiğiniz tüm bilgiler Kimdir Haberimizde..

Doğan Barış Yaşar Ne Zaman Doğdu? Doğan Barış Yaşar Nerede Doğdu? Doğan Barış Yaşar Kaç Yaşında?

24.01.1991 yılında Ankara’da dünyaya gözlerini açan Doğan Barış Yaşar, 29 yaşındadır..

Doğan Barış Yaşar Aslen Nerelidir? Doğan Barış Yaşar Hangi Burç?

Aslen Ankaralı olan Doğan Barış Yaşar, Kova burcudur.

Doğan Barış Yaşar Kimdir?

Doğan Barış Yaşar, eğitim hayatına Ankara’da başlayarak ilk öğretim ve ortaokulu başarıyla bitirdikten sonra lise eğitimi için Konya gitmiş ve orada devam etmiştir. Lisedeyken voleybol ve hentbol sporları yapan Doğan Barış Yaşar, oyunculuğa duyduğu ilgi yüzünden oyunculuk ve müziğe gönül vererek eğitimlerini aldı.

Henüz 15 yaşındayken ilk konserini veren genç yetenek Doğan Barış Yaşar, spor branşlarında altın madalya kazanırken eğitim hayatında da tiyatro dalında ödüller kazanmıştır. Lise yıllarında “Hastalık Hastası”, ve “Şu Çılgın Türkler” adlı oyunlarda sahne alan Doğan Barış Yaşar, “Şu Çılgın Türkler” adlı oyunda ulu önder Atatürk’ü büyük bir başarıyla canlandırmıştır.

Doğan Barış Yaşar aynı zamanda Ankara Devlet Opera ve Balesi’nde balet olarak bir çok oyuna çıkarken yaz aylarında da çeşitli mekanlarda canlı müzik yapmaya başladı 2013 yılında aldığı ani bir kararla yeni bir şeyler denemenin heyecanını yaşamak için animatörlük yapan genç sanatçı çalıştığı “Wow Hotel Group” içerisinde müdürlüğe kadar yükselmiştir.

Yıllardır oyunculuk heyecanını içinde yaşatan Doğan Barış Yaşar dizilerde ve sinema filmlerinde rol almak için çalışmalarına başladı ve bunun semeresini kısa sürede gördü ve ekranların fenomen dizisi “Çukur”’da “Victor” karakteri ile ses getirirken televizyon dizilerindeki başarısını “Arka Sokaklar” dizisinde canlandırdığı “Esat” karakteri ile perçinledi.

Başarılı oyuncu Doğan Barış Yaşar şu aralar “Kızılçağ” adlı dizinin ana karakterlerinden biri olan “BALDUK” karakteri ile ekranlara tekrar gelmenin heyecanını yaşıyor.Doğan Barış Yaşar ayrıca birçok reklam filminde ve tanıtım filmlerinde de görev almıştır.

Şimdilerde ise başarıdan başarıya koşan genç sanatçı Doğan Barış Yaşar, TRT Belgesel ekranlarında yayınlanan “Savaşın Efsaneleri” belgesel dizinin ilerleyen bölümlerinde Viking Kralı Guthrum rolüyle seyircilerle buluşarak dünyaya açılacak..

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler