Ana SayfaKimdirİlker Yavuz Kimdir?

İlgili Postlar

İlker Yavuz Kimdir?

Şu sıralar en popüler yabancı dizilerden olan Lucifer’da oynayan başrol oyuncusu Tom Ellis‘e olan benzerliğiyle ilgi odağı haline gelen sanatçı İlker Yavuz Kimdir? İlker Yavuz Kaç Yaşında? İlker Yavuz Ne Zaman Doğdu? İlker Yavuz Nerede Doğdu? İlker Yavuz Aslen Nereli? İlker Yavuz Hangi Burç? Türk Lucifer İlker Yavuz hakkında merak ettiğiniz tüm Detaylara Kimdir haberimizden göz atabilirsiniz.. İşte İlker Yavuz…

İlker Yavuz Kaç Yaşında?  İlker Yavuz Ne Zaman Doğdu? İlker Yavuz Nerede Doğdu?

09.12.1989 tarihinde Üsküdar dünyaya gelen İlker Yavuz, 30 yaşındadır.

İlker Yavuz Aslen Nerelir? İlker Yavuz Hangi Burç?

Aslen Erzurum’lu olan İlker Yavuz, Yay burcudur.

İlker Yavuz Kimdir?

İlker Yavuz’un oyunculuk kariyeri 13 yaşlarında okuldayken başladı. Oyunculuk tutkusu öyle yoğunduki kendini Hasan Ali Yücel sahnesinde çocuk oyuncu olarak tiyatro oyunlarında buluverdi.

Öte yandan bazı özel tiyatrolarda rol alan İlker Yavuz, yeteneğini gün geçtikçe geliştirmeyi hedef aldı ve sonunda 2008 ‘de ünlü Hollywood yönetmeni Tarsem Singh tarafından çekimleri gerçekleşen “My Islam Is” belgeselinin yüzü oldu.

2012 – 2013 senelerinde Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları’nda oyunculuk çalışmalarına katılan İlker Yavuz, Maltepe Üni Tiyatro, İstanbul Üni Sosyoloji bölümlerinde okudu ve Arel Üni’de Psikoloji üzerine yüksek lisanslarını başarıyla tamamladı.

En son Show TV ekranlarında  dizi ‘Aşk Emek İster’de Semih karakterine can veren İlker Yavuz, bazı Türk markalarında modellik yaptı ve defilelerinde yer aldı.

Şimdilerde ise İlker Yavuz, başrollerini ünlü sosyal medya fenomeni Metin Saygın‘la paylaşacağı ‘TEZGAH’ isimli internet dizisinin çekimlerine başlayacak.

İlker Yavuz’un Yer Aldığı Projeler;

  • Aşk Emek İster – Semih – (Dizi) – 2013
  • Arka Sıradakiler – Tolga – (Dizi) – 2009
  • Arka Sokaklar – Turan Sepetçi -2009

Magazin Haberleri ailesi olarak genç yeteneklerden ünlü oyuncumuz İlker Yavuz’a bundan sonraki projelerinde başarılarının devamını diliyoruz..

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler