Ana SayfaKimdirSeçil Heper Kimdir?

İlgili Postlar

Seçil Heper Kimdir?

Şu sıralar kanseri yenmesiyle gündemde olan Türk Sanat Müziği Sanatçısı Seçil Heper kimdir? Seçil Heper kaç yaşında? Seçil Heper ne zaman doğdu? Seçil Heper nerede doğdu? Seçil Heper aslen nereli? Seçil Heper hangi burç? Seçil Heper hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Seçil Heper kaç yaşında? Seçil Heper ne zaman doğdu? Seçil Heper nerede doğdu? Seçil Heper aslen nereli? Seçil Heper hangi burç?

Seçil Heper 1946 yılında Konya’da doğdu ve oğlak burcu.

Seçil Heper kimdir?

1946 yılında Konya’da doğan Seçil Heper ilk ve orta öğrenimini Konya’da tamamlamıştır. Sanatçının müzik aşkı küçük yaşlarda başladı. 1966 yılında TRT’nin açtığı sınavı kazanarak Ankara Radyosu’na girdi. TRT için yapılan bir TV çekiminde Fahrettin Aslan’ın dikkatini çekerek Maksim Gazinosu sahnelerine lanse edildi.

Güzelliği ve güzel sesiyle dikkatleri üstüne toplayan Seçil Heper,işadamı eski Arnavut Prensi Melih Caculi ile evlendi. Milyonların sevgisini kazanan sanatçı 8 yıl önce eşini kaybetti.

Yavuz Plak’tan çıkan onlarca güzel 45’lik ve albüme imzasını attı.2006’da Hakan Eren tarafından yayınlanan “En İyileriyle” albümüyle kendisini özleyenlerle yeniden buluştu. Bir dönem vefat eden eşi Arnavut prensi Melih Caculi’nin soyadını değiştirmesi ve Heper soyadını kullanmaya başlaması ile gündeme geldi.

Seçil Heper’in Albümleri

  • Seçil Heper (Yavuz Plak)
  • Huzurlu Günler (Yavuz Plak)
  • Dost Bildiklerim (Yavuz Plak)
  • Seneler (Yavuz Plak)
  • Assolistler (karma) (Ossi Müzik)
  • En İyileriyle:Seçil Heper (Ossi Müzik)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler