Ana SayfaKimdirCristina Elif Boboc Kimdir?

İlgili Postlar

Cristina Elif Boboc Kimdir?

Instagram ‘da 337 bin takipçisi ile dikkatleri üzerine çeken başarılı Influencer Cristina Elif Boboc Kimdir? Cristina Elif Boboc Kaç Yaşında? Cristina Elif Boboc Ne Zaman Doğdu? Cristina Elif Boboc Nerede Doğdu? Cristina Elif Boboc Aslen Nereli? Cristina Elif Boboc Hangi Burç? Genç ve başarılı isim Cristina Elif Boboc hakkında merak ettikleriniz bu yazımızda. İşte Cristina Elif Boboc…

Cristina Elif Boboc Kaç Yaşında? Cristina Elif Boboc Ne Zaman Doğdu? Cristina Elif Boboc Nerede Doğdu?

Cristina Elif Boboc, 19 Mart 1993 yılında Moldova’da dünyaya gelmiştir ve şu an 27 yaşındadır.

Cristina Elif Boboc Aslen Nereli? Cristina Elif Boboc Hangi Burç?

Aslen Moldova’lı olan Cristina Elif Boboc, Balık burcudur.

Cristina Elif Boboc Kimdir?

Hristiyan iken Müslüman olan Cristina Boboc, Elif ismini alır. Cristina Elif Boboc’un instagram hesabının ismi elifbbc ‘dir. ve hesabında 337 bin takipçisi vardır.

Takipçilerinin kendisine enerji ve mutluluk verdiğini belirten başarılı Influencer Cristina Elif Boboc, “Influencer olmak gibi bir hedefim olmadı. Çünkü Instagramdan paylaşım yapmaya başladığım dönemde böyle bir tanım yoktu. Influencer kimliği kazandıktan sonra çok güzel insanlarla tanıştım, güzel dostuklar edindim” diyor.

Videolarının içeriği vlog üzerine devam eden Cristina Elif Boboc, Amerika’ya gidip vlog çekmiştir. Ayrıca düğün ve bekârlığa veda partileri ve gezip gördüğü yerler ile ilgili içerikler üretmektedir. Kendi kurduğu “Fruitto.co” markası olan Cristina Elif Boboc, 28 Temmuz 2019 ‘da Grand Hyatt Istanbul’da Dani Feldman ile dünya evine girmiştir.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler