Ana SayfaDizilerYasak Elma 91. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender Halit'in Hayatta Olduğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 91. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender Halit’in Hayatta Olduğunu Anlıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yasak Elma, 90. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şahika, Feride’yle samimiyetini ilerletip Çağatay’la tanıştırılıyor. Çağatay ile Yıldız’ın arası Şahika yüzünden bozuluyor. Ender, birinin kendisini takip ettiğini anlayıp Caner’den yardım istiyor. Caner, o arabanın Zehra’nın üzerine kayıtlı olduğunu anlıyor. Arabayı Sıtkı, kullanıyor ve onu takip ede Caner, onun bir bankaya girdiğini görüyor. Ender, bankadan Halit’in adına hesap açılmış olduğunu öğreniyor. Artık Ender, Halit’in hayatta olduğunu anlıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ender Halit’in Hayatta Olduğunu Anlıyor!

Yasak Elma 91. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Feride, akşam yemeğine oğlunu davet ediyor. Yemeğe Şahika’yı da davet ediyor ve ikisini tanıştırmayı başarıyor. Ertesi gün Feride Şahika’dan oğluna kek gönderiyor. Çağatay da o sırada Yıldız’la baş başa yemek yemek için hazırlık yapmaktadır. Şahika’yı kapıda görünce içeri buyur etmek zorunda kalıyor. Kapı çalınca panikleyen Çağatay, Şahika’yı banyoya kapatıyor ve ona kız arkadaşıyla dışarı çıkacaklarını, onun da kendileri çıktıktan sonra evden çıkmasını istiyor.

YASAK ELMA 90. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şahika, banyoda ses çıkarıp çığlık atıyor. Yıldız, Şahika’yı Çağatay’ın banyosunda görünce evi terk ediyor. Çağatay’ın kendisini anlatmasına bile izin vermiyor. Hemen annesinin yanına giden Çağatay, bunu neden yaptığının hesabını soruyor. Yıldız’da Şahika’nın yanına gidip ondan hesap soruyor. Çağatay, sonunda kendisini Yıldız’a anlatıyor ve ikili tekrar bir araya geliyor.

Yıldız, Feride’yle konuşmak için onun yanına gidiyor. Feride, Yıldız’ın öyle üzerine gidiyor ki onun oğluyla evlenmesinin mümkün olmadığını anlatıyor. Yıldız, evi ağlayarak terk ediyor. Ender, bir arabanın kendisini takip ettiğini anlıyor. Plakayı alıp Caner’e araştırması için veriyor. Araba Zehra’nın üzerine çıkıyor. Ender, Zehra’ya konuşmak için onun evine gidiyor ve orada Sıtkı’nın işe alındığını görüyor.

Caner, ertesi gün Sıtkı’yı takip ediyor ve onun bir bankaya girdiğini görüyor. Peşinden Caner’de içeri giriyor. Ancak görevli özel müşterilerinin yukarı kata çıkabildiğini söylüyor. Ender, bankadan Halit’in üzerine on gün önce yeni bir hesap açıldığını öğreniyor ve onun yaşadığına artık emin oluyor.

Yasak Elma 90. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halit Yaşıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler